hudzy Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 (edited) Bocs hogy új témát nyitottam, de a kérdésemre a többi témában nem találtam választ. Felraktam a 10.1-es uhu linuxot és a képernyõ furán adja a képet nem tudom miért. Csináltam a telefonnal képet, hogy lássátok mit csinál. Monitorom: Hyundai L70s http://www.kepfeltoltes.hu/060702/Image_10...ltoltes.hu_.jpg Edited July 3, 2006 by ProFiler
tomykav Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 A frekvenciával van gond. Nem bírja a monitorod azt a freki-felbontás párost, ami be lett állítva. Konzol módban (CTRL+ALT+F1 mondjuk), root-ként futtasd le az xf86config (vagy valami hasonló) progit, ott be lehet állítani a frekvenciát, és a felbontást.
aty Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Suse, nem UHU. A parancs inkább már xorgconfig, vagy xorgconf, de a saxx is tud ilyet csinálni talán. Monitorod frissitési frekvenciája a specifikációja alapján: Horizontal 31kHz ~ 80 kHz Vertical 56~75Hz
hudzy Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Megpróbáltam az itt leírtakat, de semmi nem változott. Köszönöm a segítséget!
aty Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Olvasd végig a threadet: http://lists.suse.com/archive/suse-linux-e...6-Apr/2565.html Lehet neked is az IQT monitor beállításaira lesz szükséged.
hudzy Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 elolvastam de még mindig nem vágom. kezdő vagyok linuxban és ezáltal nekem ez még magas, és fogalmam sincs hogy kel megcsinálni ír:
KeLa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Üdv linux guruk! Puppy 2.0 hoz milyen driver kell alaplapi eternet hálókártya mûködéséhez. Asus p4v8x-x alaplap. Amit kínál listát, azokkal nem akar mûködni. Linuxba nagyon nincs ismeretem! Kösz, megoldódott. Hibás volt a letöltés. Mostmár a 2.02 vel megy.
Recommended Posts