hudzy 0 Share Posted July 2, 2006 (edited) Bocs hogy új témát nyitottam, de a kérdésemre a többi témában nem találtam választ. Felraktam a 10.1-es uhu linuxot és a képernyõ furán adja a képet nem tudom miért. Csináltam a telefonnal képet, hogy lássátok mit csinál. Monitorom: Hyundai L70s http://www.kepfeltoltes.hu/060702/Image_10...ltoltes.hu_.jpg Edited July 3, 2006 by ProFiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomykav 0 Share Posted July 2, 2006 A frekvenciával van gond. Nem bírja a monitorod azt a freki-felbontás párost, ami be lett állítva. Konzol módban (CTRL+ALT+F1 mondjuk), root-ként futtasd le az xf86config (vagy valami hasonló) progit, ott be lehet állítani a frekvenciát, és a felbontást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aty 0 Share Posted July 2, 2006 Suse, nem UHU. A parancs inkább már xorgconfig, vagy xorgconf, de a saxx is tud ilyet csinálni talán. Monitorod frissitési frekvenciája a specifikációja alapján: Horizontal 31kHz ~ 80 kHz Vertical 56~75Hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudzy 0 Author Share Posted July 3, 2006 Megpróbáltam az itt leírtakat, de semmi nem változott. Köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aty 0 Share Posted July 3, 2006 Olvasd végig a threadet: http://lists.suse.com/archive/suse-linux-e...6-Apr/2565.html Lehet neked is az IQT monitor beállításaira lesz szükséged. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudzy 0 Author Share Posted July 5, 2006 elolvastam de még mindig nem vágom. kezdő vagyok linuxban és ezáltal nekem ez még magas, és fogalmam sincs hogy kel megcsinálni ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted September 3, 2006 Üdv linux guruk! Puppy 2.0 hoz milyen driver kell alaplapi eternet hálókártya mûködéséhez. Asus p4v8x-x alaplap. Amit kínál listát, azokkal nem akar mûködni. Linuxba nagyon nincs ismeretem! Kösz, megoldódott. Hibás volt a letöltés. Mostmár a 2.02 vel megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts