Anita 0 Share Posted July 2, 2006 Van egy EZAV típusú MP3 lejátszónk. A gyerekem a táborba otthagyta a tartozékait, csak a lejátszót hozta haza. Tudna valamelyitek segíteni, hogy hol lehet hozzá tartozékot venni?! Mivel közel 30.000 Ft-ba került, ezért nem szeretnék újat venni, inkább ehhez vennék újra tartozékot. Elõre is köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 2, 2006 Szia! Milyen tartozék volt még hozzá a fülhallgatón kívül? Adatátviteli kábel is volt hozzá, vagy pedig közvetlenül a géphez csatlakoztatható tipus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita 0 Author Share Posted July 2, 2006 Én nem nagyon értek hozzá, inkább a gyerekeim. De volt hozzá egy olyan kábel, amivel a géphez lehetett csatlakoztatni. Az MP3 lejátszón van egy USB bemeneti hely, egy csatlakozási hely a fülhallgatónak, meg egy a töltõnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 2, 2006 Huh. Talán a márkaszervízben kellene érdeklődni, mert ha ennyi tartozék van hozzá (töltő, füllhallgató, adatátviteli kábel), hipermarketben, elektronikai boltban nem biztos, hogy kapsz külön ilyeneket, esetleg fülhallgatót, azok univerzálisak, jók mindegyikhez. A kábel nem tudom mennyire speciális, körül kell nézni boltokban, ebben nem vagyok jártas, de ha szerencsétek van, a digitális fényképezőkhöz hapható USB kábel talán megteszi! A töltőről nem tudok nyilatkozni. Milyen aksival működik a kütyü? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 2, 2006 USB-s kábelt, ha sima mini USB-s csatija van bárhol lehet szerezni. A legtöbb eszközön ilyen van. Töltõt azt nem tudom, de ha a leírásában megvan, hogy pontosan hány voltot és hány ampert ad a tápegysége, akkor rendelésre lehet csinálni. Füllhallgatót meg ha sima 3.5-ös jack dugója van akkor szintén bárhol tudsz venni újat, ha speciális akkor gond van, akkor kb. ugyanazt tudom mondani mint az elõbb. Leírásban megnézni hátha van róla valami és csináltatni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita 0 Author Share Posted July 2, 2006 Olyan USB kábel (adapter?) volt hozzá amivel tölteni lehetett, meg "valami" vonalbemenet kábel. Ezeket külön is lehet kapni? (mármint az MP3 lejátszó nélkül) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 2, 2006 USB-t lehet, de megint csak az a kérdés, hogy szabványos mini-usb van-e a lejátszón? Ha az van, akkor nincs gond, az külön kapható és a töltést is megoldja USB-n keresztül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita 0 Author Share Posted July 2, 2006 Bocs, de mit jelent, hogy szabványos mini-USB? A tartozékok felsorolásánál csak annyi van feltüntetve: mini USB adapter. Nekem ez nem sokat mond, nem értek ilyen mûszaki dolgokhoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 2, 2006 Mini-USB kábel Ilyet lehet külön is kapni, ilyen kell pl. a fényképezõgépekhez is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 2, 2006 Pontosan, ez a szabványos. Szinte minden eszköt ilyet használ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molt@m 0 Share Posted July 2, 2006 A töltõt tudok ajánlani. A Media Markban 2990 HUF. Több részbõl áll és univerzális. Van a fõ dugasz a konnektorba, annak az alján egy usb csati ami 5V-ot ad, mint a szabvány, és ha lesz USB kábel akkor mintha a gépbe dugnád és tölti (Pont Ezavval volt kipróbálva). Vannak hozzá mobilfejek is valamennyi típushoz és szivargyújtó csati is. Szóval töltõként ez több mint szuper. Azon az Ezavon amit néztem mintha kisebb lett volna az USB hely (EMP-450). Fülest azt bárhol vehetsz bármilyet, a vonalbemenet kábel pedig egy egyszerû minijack-minijack kábel ami 150 HUF. Sok szerencsét Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita 0 Author Share Posted July 3, 2006 A töltõnek mi a neve vagy típusa? Csak hogy a boltban hogy kérjem. Már azt is kiderítettem, hogy a fülhallgatója Sennheiser MX 300-as volt, most próbálok hozzá egy ilyet is szerezni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gviki92 0 Share Posted July 17, 2006 Arra lennék kiváncsi hogy a LAZER tipusu mp3 lejátszomnak elveszett az usb kábel bemeneti helyéhez lehet-e dugót venni. én ha igen akkor hol és mennyiért ?? nagy baj ha nincs rajta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted August 31, 2006 Nem a kupakra gondoltál? Egyébként nem baj, ha nincs rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted November 5, 2006 A következõ problémám lenne. Van egy Sansa e130-as mp3 lejátszóm, és a tok amit gyárilag adtak hozzá erõsen kihívásokkal küszködik. Erre ma nézem a SanDisk oldalát, és az alábbi "kiegészítõket" találom: Kíváncsi lennék, hogy ezeknek is olyan klassz a mnõségük mint a gyárinak? Gondolok itt arra, hogy nem követik a lejátszó vonalait. Az a lényeg, hogy jó paszentos legyen, és ráilljen a lejátszóra. Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata? Vagy ha talál valamit neten, örülnék, ha megosztaná velem. Esetleg hol lehet ezeket MO-n beszerezni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted January 15, 2007 Van egy Panasonic fülhallgatóm, ebben valahol megtört a kábel, nem szól a baloldali hangszóró, és a jobb is néha szakad. Nem lehetne valahogy kideríteni, hogy hol van a törés, anélkül, hogy lekéne szedni az egészrõl a szigetelést? Nincs kedvem kidobni megint 2 és félezret az ablakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted January 15, 2007 50% esélyel úgy is megtalálható a hiba,hogy minden cm-en megmozgatod a kábelt és ahol megszólal ott a bibi. A fülhallgató csak akkor javítható, ha roncsolásmentesen szétpattintható. Ebben az esetben vezetékcserével megoldható a probléma. A leggyakoribb hiba, hogy a 3,5 jack dugó tővében megtörik a vezeték. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted January 15, 2007 Próbálgattam, de nem sikerült megtalálni. Nem hiszem, hogy a jack-nél lenne a probléma. Viszont most néztem a Vaterán egy fülhallgatót: Klikk! Szerintetek érdemes megvenni ennyiért? 599 + postaköltség. Igaz, biztos nem olyan jól szól, mint a Panaszkodik, de egy ezresbõl talán kijön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted January 15, 2007 Ilyen minőségű fejhallgatót a gazdaságos áruházban fele annyiért megveheted. Érdemes a jobb hangminőségért mást választani, mégha kicsivel többe is kerül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted January 15, 2007 Na most én abban a helyzetben vagyok, hogy készpénzem nincs. Ha kiveszek a bankból, akkor levonnak valamennyi kezelési költséget. A Tecsóban meg nem is biztos, hogy olcsóbb a cucc. Egyébként, meg itt Orosházán a bank közelebb van, mint a Tecsó, szóval lustasági szempontból is elõnyben részesítem ezt a vaterás vásárlást! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts