Frank 0 Share Posted June 30, 2006 Üdvözletem! Megint én fárasztom a nagyérdemût a kérdésemmel ami a következõ lenne: Készítettem egy szerintem tök jó excel munkalapot amiben mindenféle adatot el tudok tárolni. A munkalap nagy terjedelmû ezért a képernyõn való gusztusos megjelenés végett kihagytam sorokat és oszlopokat az adattömbök között és a köztük való közlekedést hiperhivatkozásokkal oldottam meg. Eddig semmi gáz a baj ott van hogy különbözõ területekrõl összeszedett adatokat szeretnék egy lapon megjeleníteni nyomtatásban külön munkalap felhasználása nélkül de sehogy sem akar összejönni. Ha kijelölöm a megfelelõ területeket és azt nyilvánítom nyomtatási területnek akkor csak az kerül ki de több lapra egymáshz való távolságuktól függõen ahogy észrevettem. Hogyan tudnám egy lapra terelgetni õket anélkül, hogy a munkalapot módosítanom kéne??? Ez kicsit hosszú lett de remélem világos. A segítségeket elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 1, 2006 Szerintem csak segéd munklappal lehet majd megoldani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank 0 Author Share Posted July 1, 2006 Pont ezt szerettem volna elkerülni mert az újabb szerkesztgetést igényel. Na mindegy ha másképp nem megy. Miért nem gyúrják össze az access és az excel jó tulajdonságait, nem értem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts