Docy 0 Share Posted June 30, 2006 Sziasztok! A fõnököm kitalált megint valamit. Szeretne minden hétfõn videokonferenciát tartani 2 partnerével közösen. Tehát olyan program érdekelne, ami legalább 3 felhasználós videokonferenciát tud. A Skype, az MSN esetében csak 2 felhasználó között mûködik a video beszélgetés. Ha valakinek van ötlete kérem írjon ide vagy e-mail címemre (docylittle@gmail.com) Elõre is köszönöm! Üdv: Docy Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 30, 2006 Szerintem a Skype 2.0 több, mint 2 felhasználót tud kezelni. De ha nem menne, akkor itt van hozzá egy kiegészítő: http://www.festooninc.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted June 30, 2006 A Skype konferencia a vezetõn kívül még max 4 személyt enged. A wideót nemtudom, hogy kezeli ebbe az esetbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docy 0 Author Share Posted July 3, 2006 Sziasztok! A Skype-ot próbáltam, de a festooninc kiegészítõvel még futok egy kört. Sajna alapból az elterjedt csevegõ progik írásban vagy hanggal több felhasználós kommunikációt is biztosítanak. Video kapcsolat esetén csak 2 delikvens tud kommunikálni egyszerre. Még a legújabb Messenger Live is. Azért köszi! Más csatornákon is keresek még. Ha valaki tud jobbat kérem szóljon. Én is megírom, ha találok ilyen progit. Üdv Docy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts