Neohacker Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sziasztok! Egy olyan programot keresek amivel gyorsan és egyszerûen tudom több .mp3 file tagjét átirni, mert elég sokat szeretnék átirni és nem szeretném a lejátszóban egyenként átírni
Garono Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mp3Tag. De úgy emlékszem ezt már ajánlottam a másik topikban.
Neohacker Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Kerestem de nem igazán találtam Köszi a linket :!:
Garono Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Semmi baj. De találtam másikat is. Szerk.: meg ezeket is: - MP3 Tag Editor 1.4 - Abander TagControl 2.05 - MP3/Tag Studio 3.01 - MP3 Manager 2.5
JOINT72 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 MP3-as zenefájlnak rosszul lettek megadva az adatai. Cím, Előadó, Album...stb. Windows Media Playernél a Fájl --> Tulajdonságok --> Tartalom ablakról van szó. Utólag milyen programmal lehetne pótólni? Kösz.
Scorpion Spyke Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ezt a Windows Media Playerben is lehet szerkeszteni. Jobb gomb a fájlra és címkeszerkesztõ.
EnergyDrink16000 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tiszteletem! Nem akartam új topikot létrehozni, de nem is tudtam hova a megfelelõ a problémám leírása... remélem azért kapok választ. Nem rég tettem újra a Windows XP-t. Feltettem pár progit, + a legújabb, legteljesebb K-Lite Codec Pakkot, és a Winampot. A legtöbb zeneszámom ID3 tagét a Windowson belül írtam át a Tulajdonságok --> Összegzés alatt. Viszont most egy csomó MP3-at fel sem ismer így, mintha törtek lennének, pedig hibátlanok, lejátszani letudom õket, Winampon belül kezelni tudom a tagaket, de a régi, megszokott módon már nem tudom megcsinálni. ír: ír: ír: Kipróbáltam ugyanazokat a számokat a laptopomon is, ott meg ment... Esetleg valaki? Codec pakkot számtalanszor újratettem, a Winampot is kétszer raktam újra, nem tudom mi lehet. Esetleg kihagytam volna valami fontos dolgot újrahúzás után? Én a LAME codec hiányra gyanakodok, de az meg elvileg benne van a K-Lite-ba. Mindenesetre leszedtem azt is, feltelepíteni viszont nem tudtam. Nagyon fontos lenne, kérem, aki tud válaszoljon!!!
Sebi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 ... a legújabb, legteljesebb K-Lite Codec Pakkot ...Codec pakkot számtalanszor újratettem ... A baj pont itt van. Sose tegyél kodek pakkot a gépre, csak azokat a kodekokat amelyekre szükséged van. A kodek pakkok csak összezavarják a rendszered. A megoldás Windows újratelepítés. Amúgy, ha LAME kodeket keresel itt megtalálod. ---> Klikk
EnergyDrink16000 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 De amíg fenn volt, nem volt semmi baj. Lame codecet meg vagy százszor leszedtem, csak telepíteni nem tudom.
[OP]Destroy-man Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 A windowst már újratelepítetted? Mert a codec packok úgy szétbarmolják a rendszert, hogy azt csak újratelepítéssel lehet helyreállítani. Hamár codec packot szeretnél használni, akkor használd az ffdshow-t, ami a megszokott codecpackoktól eltérően müködik (nem barmolja szét a gépet), és még helyessen is müködik.
EnergyDrink16000 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 (edited) Újratelepítés után raktam fel a K-Lite-ot, ami azelőtt is fenn volt, pont azért, mert a gép nem ismerte fel az új Lame kódolású MP3-akat. Igaz, most se akarja... Amúgy a fullosat raktam fel, de kiválasztottam azokat (matroska, ffdshow, lame, stb.) amik nekem kellenek, szóval elvileg nem ezzel van a gond, hanem valami más... Vagy nem tudom. Leszedtem azóta egy MP3 tagelő progit, és az se ismeri fel ezeket a számokat. A szűz latopon meg simán beállítok mindent...??? Kezdek fosni. Két hete raktam újra a Windows-t, azóta ha 4-5 napot használtam. Ha van rá mód, nem szeretném újra eljátszani, 2006 óta kétszer volt újrarakva a gép, eddig nem voltak ilyen gondok vele... Edited October 29, 2010 by EnergyDrink16000
Sebi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Lame codecet meg vagy százszor leszedtem, csak telepíteni nem tudom. A letöltött lame_enc.dll-t egyszerûen másold be a c:\Program Files\Winamp\Plugins könyvtárba.
EnergyDrink16000 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Akkor jól tippeltem! Viszont akkor az megvolt (egy csomó máshova is bemásoltam a biztonság kedvéért), és semmi javulás.
Sebi Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ez érdekes, mert nekem például semmilyen kodek pakk nincs a gépemen, csak DivX kodek van telepítve, mégis megfelelõen mûködik minden. A Winamp is tartalmazza alapból a Lame kodeket, így azt sem kell hozzá telepíteni külön.
EnergyDrink16000 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Na, megoldottam a problémát, és a K-Lite is megmaradt! Annyi volt, hogy leszedtem valami profi tages programot, és összehasonlítottam egy mûködõt egy nem mûködõvel. Annyi volt, hogy a nem mûködõ ID3v2 tagében nem volt beállítva semmi a string encode-nál, míg a másiknál igen. Megfogtam, beállítottam ISO-8859-1-re, mint a többinél volt, és azóta mûködik. Nem tudom mit csináltam, de megy! Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget mindenkitõl!
Recommended Posts