stani 0 Share Posted June 26, 2006 Sziasztok! Nagyon hasznos lenne, ha valaki tudna tanáccsal szolgálni. A laptopomon tapi pad (touchpad, kinek hogy tetszik) van. A szélén görgetõsávval. Gondolom sokaknak ismerõs. Az Explorerben mûködik is, és nagyon gyorsan tudok vele haladni. Viszont én Firefoxot használok, és abban pedig nem megy. Mikor agörgetõsávon mozgatom az ujjam, az ikon megváltozik, mutatja, hogy görgetés módba vált. De a képernyõ csak nem mozdul... A laptopom ASUS A6L B005 típusú. Van valakinek ötlete? U.I.: Egy ismerõsöm HP-6110-esét megnéztük, azon megy mindegyik böngészõben. Köszönettel Stani Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 26, 2006 Ugyanazokat az oldalakat néztétek a két gépen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted June 26, 2006 Tedd fel a synaptics legújabb driverét. Klikk!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stani 0 Author Share Posted June 26, 2006 Köszönöm szépen a válaszokat! Nem biztos, hogy ugyanazokat az oldalakat néztük, de többel is próbálkoztunk, és a HP-n nem volt olyan, ahol ne mûködött volna. A driverrel kapcsolatban: Az enyémen Explorerben mûködik, csak Firefoxban nem... Akkor is lehet driver probléma? Köszönettel Stani Link to comment Share on other sites More sharing options...
stani 0 Author Share Posted June 26, 2006 SIKERÜLT! Nagy Gábor ötlete bizonyult jónak... Nagyon köszönöm. Nekem még 7. X verziószámú Synaptec egér kezelő volt feltéve, és a frissítés után megy minden rendesen. Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Üdvözlettel Stani Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted June 26, 2006 Nincs mit. Nekem is ez volt a gondom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts