Sanzi 0 Share Posted June 24, 2006 A probléma adott. Most például az Office 2003 telepítése közben lépett fel. A telepítõ gondol egyet, és kiírja, hogy a xysv.CAB nem található, keressem meg magam. Megnézem, és ott van, de a telepítõ nem érzékeli. De ez van ha játékot akarok telepíteni, vagy bármi olyat, ami .CAB fájlt használ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted June 24, 2006 Több telepítési kísérletnél ugyanazt a fájlt hiányolja ? Ha az adott cab fájlt felmásolod a HDD-re, a fájlt megkeresve mûködik a telepítés ? Memória probléma esetén is lehet hasonló hibajelenség, amikor a kicsomagolt fájl már a hibás részre kerül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted June 24, 2006 1. Igen, mindig ugyan azt a fájl hiányolja. 2. Hiába másolom át, nem működik. 3. Erre nem tudok mit mondani, majd ha nagyon ráérek futtatok egy MemTest-et. u.i.: Már csak a poén kedvéért újratettem egy másik XP-n, és ott semmi probléma. Tehát nem a CD-vel van baj, és a Memóriát is kizárhatom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted June 25, 2006 Szerintem a registry-be került hibás bejegyzés vagy veszett el valami. Ez az XP-vel gyakran előfordul. Nem telepítettél fel véletlenül olyan tömörítő/kicsomagoló szoftvert, ami a .CAB archívumokat is kezeli, esetleg társítottad is hozzá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted June 25, 2006 Semmit nem tettem fel, aminek köze lehet a csomagolt fájlokhoz, kivéve a Total Commandert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted June 25, 2006 2 óra bénázással nem értem el semmit, csak annyit, hogy felidegesítettem magam, mint tegnap. 20 reset után, és hogy pontosan 23 alkalommal írtam be az Office telepítő serialjat, semmi változás. Letöröltem a Total Commandert, kitöröltem a reg ide vonatkozó részeit, és semmi. Konklúzió: A Microsoft nem tud olyan OP rendszer létrehozni, amire a saját szoftverük feltelepül. E telepítésem 2 napig SE működött, ezennel rekordot állított fel. Az eddigi telepítések minimum kihúzták 1 hónapig. Gratula! És egy közös hatalmas: OLLÉÉ :olé: u.i.: Mindjárt kapom a moderátori kommenteket, hogy az XP tökéletes, a felhasználó ront el mindent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 26, 2006 A Windows Installer frissítése fent van a gépen? Ja, és a telepítés idejére tiltsad le az összes víruskergetődet, mivel a telepítő csak kizárólagos módban hajlandó futni. Ha ez sem hozna eredményt, akkor töröljed ki a registry-ből az összes office 2003-as bejegyzést, majd telepítsed újra. Van az Office-nak egy MSOCache mappája, ami ha nem létezik, de már van registry bejegyzés az Office 2003-hoz, akkor problémába ütközhet a telepítés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted June 26, 2006 Nem lehet esetleg jogosultság-probléma? "Rendszergazda" felhaszálóval szoktál telepíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted June 26, 2006 @arpsoft Köszi, hogy megpróbálsz segíteni, de olyan ideges lettem, hogy mérgemben formáztam az egész partíciót. Újratettem az XP-t, mindent úgy csináltam mint elõtte, de most nem volt semmi probléma. Amúgy amire emlékszek: - Minden frissítés fent volt - Mivel friss XP volt, nem jutottam el a biztonsági szoftverekig. Egyedül a Win beépített tûzfala ment, de azt is kikapcsoltam - A többirõl nem tudok nyilatkozni @Omega32 De, Office-t mindig Vendégként szoktam telepíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts