szabotomika 0 Share Posted June 23, 2006 Sziasztok. Vettem 1 ilyen hangkártyát és nem tudom hogyan gondolta a gyártó a bekötését. Ami nem tiszta az az hogy a digital,line,microf in ez mind 1 csatin van. Van erösittőm amit digitalisan kötöttem össze. A kérdés az hova dugom a mikimet????? Én arra gondoltam veszek 1 elosztót ami 1 kis jackbol 2öt csinál így rá tudom dugni mind a két eszközömet.(miki,Erösíttö). Viszont ha kiválasztom a digital int nem-e lesz baja a mikinek mert arra is menni fog a jel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baludada 0 Share Posted July 1, 2006 Nem lehet a programjában átállítani, hogy a mikorfon más bemeneten legyen? Az én régi integrált hangkarimon lehetett váltogatni akkor egy X-Fi-n is biztos lehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsta 0 Share Posted November 30, 2006 Hali! nekem is ilyen karim van, hol tudok venni hozzá kábelt, amivel a Digital IO-n keresztül össze tudom kötni a Yamaha erőlködővel? (Azon van minden (bemenet), mi szem-szájnak(-fülnek) ingere...! Nagyon idegesít a dolog! Voltam egy csomó AV üzletben és kiröhögtek, hogy oda RCA-RCA coax kell, hiába mondom, hogy azon biza csak egy 3,5-ös jack van... Sima (3,5 Jack-RCA) + (RCA-RCA coax) és kész?? :-o Vagy ez jó lenne: OPTO kábel vagy ez: Digi/Opto kábel Köszi! Gangsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabotomika 0 Author Share Posted December 18, 2006 én coax-coax és-------> 3,5 jack-el oldottam meg! Bármelyik Media Marktba kapsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsta 0 Share Posted December 28, 2006 Hali! És így milyen módon szól a cuccos? 5.1 vagy 7.1 vagy sima 2.1??? :-o Üdv.: Gangsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankyboy 0 Share Posted December 29, 2006 Sziasztok. Szégyellem magam. Ez nagyon gáz... Augusztusban vettem egy házimozierõsítõt, és miután semmiképpen nem tudtam megszólaltatni az Audigy2 ZS digitális kimenetét, bagóért megváltam tõle... Aztán csütörtökön vettem egy XFi Extreme Music-ot, OEM-verziót, mert csak ez volt... Az eladó azt mondta, hogy "csak" egy kábel a különbség... És ennek sem szólt a koax kimenete... Hajnali fél 3-ig bújtam a fórumokat, FAQ-okat, áttettem másik PCI-slotba, unistalltam és újra telepítettem, mert többek szerint a novemberi driver frissítése kissé "bugos" - de semmi: az alaplapi hangkártya, ugyan ezzel a koax kábellel, szól, az új kártya nem... Mellesleg gyanús volt, hogy lötyög a csatlakozó a kártyában, de... Ez tényleg komoly, hogy van egy tuti (hm, nem is olcsó) koax kábel, minden szól vele, helyette kell valamelyik, Általatok említett átalakító...??? Persze, hogy visszavittem a kártyát, még pénteken: az eladó kissé elhûlve mondta, hogy ilyet még nem hallott, és visszaadta a lóvét... Szóval, ez tényleg gáz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabotomika 0 Author Share Posted January 13, 2007 5.1 em van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts