Jump to content
GSForum - Segélyvonal

X-fi xtreme music

szabotomika

Recommended Posts

szabotomika

Sziasztok.

Vettem 1 ilyen hangkártyát és nem tudom hogyan gondolta a gyártó a bekötését.

Ami nem tiszta az az hogy a digital,line,microf in ez mind 1 csatin van.

Van erösittőm amit digitalisan kötöttem össze.

A kérdés az hova dugom a mikimet?????

Én arra gondoltam veszek 1 elosztót ami 1 kis jackbol 2öt csinál így rá tudom dugni mind a két eszközömet.(miki,Erösíttö).

Viszont ha kiválasztom a digital int nem-e lesz baja a mikinek mert arra is menni fog a jel.

Baludada

Nem lehet a programjában átállítani, hogy a mikorfon más bemeneten legyen? Az én régi integrált hangkarimon lehetett váltogatni akkor egy X-Fi-n is biztos lehet.

• 4 months later...
Gangsta

Hali!

nekem is ilyen karim van, hol tudok venni hozzá kábelt, amivel a Digital IO-n keresztül össze tudom kötni a Yamaha erőlködővel? (Azon van minden (bemenet), mi szem-szájnak(-fülnek) ingere...! :)

Nagyon idegesít a dolog! Voltam egy csomó AV üzletben és kiröhögtek, hogy oda RCA-RCA coax kell, hiába mondom, hogy azon biza csak egy 3,5-ös jack van...

Sima (3,5 Jack-RCA) + (RCA-RCA coax) és kész?? :-o

Vagy

ez jó lenne: :?:

OPTO kábel

vagy ez:

Digi/Opto kábel

Köszi!

Gangsta

• 3 weeks later...
szabotomika

én coax-coax és-------> 3,5 jack-el oldottam meg!

Bármelyik Media Marktba kapsz.

• 2 weeks later...
Gangsta

Hali!

És így milyen módon szól a cuccos? 5.1 vagy 7.1 vagy sima 2.1??? :-o

Üdv.: Gangsta

Frankyboy

Sziasztok. Szégyellem magam. Ez nagyon gáz... Augusztusban vettem egy házimozierõsítõt, és miután semmiképpen nem tudtam megszólaltatni az Audigy2 ZS digitális kimenetét, bagóért megváltam tõle... Aztán csütörtökön vettem egy XFi Extreme Music-ot, OEM-verziót, mert csak ez volt... Az eladó azt mondta, hogy "csak" egy kábel a különbség... És ennek sem szólt a koax kimenete... Hajnali fél 3-ig bújtam a fórumokat, FAQ-okat, áttettem másik PCI-slotba, unistalltam és újra telepítettem, mert többek szerint a novemberi driver frissítése kissé "bugos" - de semmi: az alaplapi hangkártya, ugyan ezzel a koax kábellel, szól, az új kártya nem... Mellesleg gyanús volt, hogy lötyög a csatlakozó a kártyában, de... Ez tényleg komoly, hogy van egy tuti (hm, nem is olcsó) koax kábel, minden szól vele, helyette kell valamelyik, Általatok említett átalakító...??? Persze, hogy visszavittem a kártyát, még pénteken: az eladó kissé elhûlve mondta, hogy ilyet még nem hallott, és visszaadta a lóvét... Szóval, ez tényleg gáz...

• 2 weeks later...
szabotomika

5.1 em van