Pjotr 9 Share Posted June 22, 2006 Sziasztok :!: Azért nyitottam ezt a topicot mert, problémám adódott az egyik ilyen jellegű programmal, és nem találtam hozzá való topicot :!: Problémám a következő: Feltelepítem a MSI Core Center nevű utility-t, minden oké, csaka proci hűtőm fordulatát rosszul mutatja, mindig valamilyen 50 fordulat alatti értéket mutat és folyton riaszt emiatt . Az alaplaphoz a legfrissabb bios-t használom, az eredeti bios-sal is ezt csinálta, bár régen tudtam emelni a ventillátor fordulatszámát a csuszkán, most nem. Mi lehet a gond: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Share Posted July 2, 2006 Hi Nincs véletlenül több rendszer figyelö feltelepitve a gépedre ami egyszere fut akkár hátérben is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Author Share Posted July 3, 2006 Nem nincs, csak ez az egy lenne, de ez se megy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccss 0 Share Posted July 3, 2006 Helló! Próbáld ezt: MBM5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Author Share Posted July 3, 2006 Igen, jó lenne a MBM5 is, de nekem tuningra is kellene, és hát ez gyári tuning progrm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Share Posted August 18, 2006 HI Van egy Bluetooth progi a neve fujitsu_lbt4210_blue40034f egyébként nagyon jó progi. Nem kell alítgatni a portokat, minden Bluetooth eszközt rögtön felismer, ajánlani tudom mindeknek, aki már szenvedet az XP beépített progijával. Következő a kérdésem: van benne egy funkció a remote camera, amely bluetooth kamerát kezel. Fel is ismerte a telefonomat, de képet nem látok, csak egy kis fekete kocka jelenik meg. Hogy ez most telefon függő, hogy működjön ez az opció, egyáltalán elképzelhető hogy müködik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts