Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tömörités

statx

Recommended Posts

statx

Helló,

A kérdésem az lenne, hogy lehet a nyagyobb fájlokat 14 MB és 47 MB fájlokra darabolni (pl. egy 3 GB ISO fájl-t), melyik programmal lehet elérni ezt Pl.: WinRar, WinZip, stb. Elõre is köszi a választ.

Omega32

WinRar, vagy akár a Total Commanderrel.

• 1 year later...
bszabi84

Hali!

Azt szeretném megtudni, miért kapok kicsomagolásnál CRC hibaüzenetet? Letöltök valamit, és ha ki akarom bontani, egy darabig csinálja, utána bedobja az idióta CRC hiba

ablakot és vége a világnak! Letöltök 5 akármit, 2 tuti ilyen lesz! :mérges:

Légy szíves segíts! Próbáltam a tömörítést RAR-ral, ZIP-pel windowsos felülettel, Total commanderen keresztül, újabb verziókat telepítettem, de semmi! :nem: Más nem jut eszembe! A lényeg: ahonnan letöltök, ott csak nekem ír crc-t a bontásnál (200 letöltöből). :(

Előre is köszi!

Üdv: Szabi

nagyjani

Ez már hibásan is jön le, ezért nem tudsz vele mit kezdeni. A régebbi (1-4 éves) Nforce-os alaplapok produkáltak ilyet, ha a hardveres tûzfal fel volt telepítve. Okozhatja egyébként vírus, trójai, vagy hibás (warez) tûzfalprogram is, amit nem elég kikapcsolni, el is kell távolítani.

bszabi84

Asus M2N SLI-Deluxe

4200 AMD

1GB RAM

Tűzfalam: Kaspersky Int Sec 7. Úgy 3 hete van ez a tűzfalam, elötte Windows alap + Nod32 páros volt. Akkor is volt ilyen! Azért köszönöm a segítséget!

Nem lehet ott a baj, hogy a többmagos proci másként számolja az adatokat?

payskin

Merevlemez és/vagy memóriahiba a legáltalánosabb oka.