kaliode 0 Share Posted June 22, 2006 WinME-t használok, és nem tudom, hogy hogyan tudnék géplassulás nélkül vírus ellen védekezni. Gondoltam hát, hogy a linuxról annyi jót mondanak,arra váltok. Viszon már régebben is láttam dolgokat errõl a BeOS-rõl amit most nem tudok hova tenni. Ez most linux, vagy valami egészen más? A gépem: AMD K6+ 533Mhz 64MB RAM Mikor legutóbb a Suse Linux 8.0 Live CD-t próbálgattam a gépen, akkor elég lassan töltõdött a kernel. Érdemes egyáltalán ilyen gyenge gépnél linuxra váltani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissipos 0 Share Posted June 22, 2006 Hali! Hát azon a gépen a legújabb Suse biztos nem fog menni, de egy Ubuntu pl. simán. Akár a Dapper is -szerintem legalábbis, mondjuk lehet nem a Gnome-os, hanem az XFCE-s, azaz a Xubuntu. A BEOS az nem linux, de nem tudok róla többet. Ja és abból ne nagyon vonj le messzemenõ következtetéseket, hogy a live CD lassú! áhoj, József Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliode 0 Author Share Posted June 26, 2006 Köszi a tippet. Nekem aztán t-mindegy, hogy milyen ablakkezelõ lesz a Linuxon. Az Uhu-ban már megtapasztaltam, milyen az Xfce, tehát nem jelent majd gondot. Most néztem csak meg az oldalt, és a Xubuntu kb.640 MB. A gond csak az, hogy 256 MB-os a legnagyobb USB Pen Drivem és nincs CD-íróm. Tehát olyan 256 MB alatt kéne maradnom. A Slaxot próbáltam, de ahhoz nem találtam magyarítást. Ha tudnál magyarítást, akkor küldd el a linket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissipos 0 Share Posted June 27, 2006 Hali! A slax az live linux. Neked végülis akkor most mi kell? Live linux, vagy valami telepíthetõ? Slaxhoz magyarítás? Elvileg van valami projekt, de már nem emlékszem. Majd megnézem késõbb csak most nagyon kivagyok a melegtõl. Na ez gyors volt: Slax-HU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts