Atlaimond 0 Share Posted June 21, 2006 Ha tudja valaki, hogy merre találok olyan trainnert aki a zárfeltörést oktat és nem kell ahhoz semmilyen csoporthoz csatlakoznom, hogy oktasson is engem (persze pénzért, de ha tudsz olyat, hogy ingyen az is jó). A Segítséget elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlaimond 0 Author Share Posted June 23, 2006 Na a kulcsos kérdésre már meg van a megoldás de, nem tudom, hogy hogyan kell varázslatot törölni és errõl még a kézikönyvben sem láttam megoldást, pedig remélem nem hagyták ki belõle hisz a Morrowind-ben benne volt akkor csak nem követik el ezt a mulasztást! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacroGeri 0 Share Posted July 8, 2006 Az Oblivionban tudtommal sehogy nem lehet varázslatot törölni, de minek is kéne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlaimond 0 Author Share Posted July 8, 2006 Mert az elején mikor még nincsenek 75-100-on a varázstudományok akkor még kénytelen vagyok gyengéken használni, és mikor már elértem a drága 40-es szintet ezek tökéletesen feleslegessé váltak és ez alatt felhalmozódott még egyszer annyi varázslat mind amit 10-es szintig összeszedtem, és azokra sincs szükség csak arra jók, hogy zavarjanak mikor kerekes egy varázslatot és már idegesítõ, hogy tovább tart a keresgetés mint a harc vele. Ezért lenne jó ha lehetne törölni a varázslatokat, hogy ne vesszek el bennük (a Morrowind-ben sem fikázták, hogy lehet törölni varázslatot), épp ezért igazán belerakhatták volna ezt is az Oblivionba. De, hogy azt megmondjam ez csak formalitás szerintem egyszerûbbé tenné a játékot ilyen magas szinten legalább nekem. Azért a biztonság kedvéért megírtam nekik e-mailban, ezt a világrengetõ ötletemet, hátha a zseniális találmányommal még jobb lesz a játék, és a következõ patch ezt már tartalmazni fogja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlaimond 0 Author Share Posted July 8, 2006 Van valaki aki az eleje „Arena” óta bennvan a történetben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts