Atlaimond Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ha tudja valaki, hogy merre találok olyan trainnert aki a zárfeltörést oktat és nem kell ahhoz semmilyen csoporthoz csatlakoznom, hogy oktasson is engem (persze pénzért, de ha tudsz olyat, hogy ingyen az is jó). A Segítséget elõre is köszönöm!
Atlaimond Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Na a kulcsos kérdésre már meg van a megoldás de, nem tudom, hogy hogyan kell varázslatot törölni és errõl még a kézikönyvben sem láttam megoldást, pedig remélem nem hagyták ki belõle hisz a Morrowind-ben benne volt akkor csak nem követik el ezt a mulasztást!
MacroGeri Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Az Oblivionban tudtommal sehogy nem lehet varázslatot törölni, de minek is kéne?
Atlaimond Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Mert az elején mikor még nincsenek 75-100-on a varázstudományok akkor még kénytelen vagyok gyengéken használni, és mikor már elértem a drága 40-es szintet ezek tökéletesen feleslegessé váltak és ez alatt felhalmozódott még egyszer annyi varázslat mind amit 10-es szintig összeszedtem, és azokra sincs szükség csak arra jók, hogy zavarjanak mikor kerekes egy varázslatot és már idegesítõ, hogy tovább tart a keresgetés mint a harc vele. Ezért lenne jó ha lehetne törölni a varázslatokat, hogy ne vesszek el bennük (a Morrowind-ben sem fikázták, hogy lehet törölni varázslatot), épp ezért igazán belerakhatták volna ezt is az Oblivionba. De, hogy azt megmondjam ez csak formalitás szerintem egyszerûbbé tenné a játékot ilyen magas szinten legalább nekem. Azért a biztonság kedvéért megírtam nekik e-mailban, ezt a világrengetõ ötletemet, hátha a zseniális találmányommal még jobb lesz a játék, és a következõ patch ezt már tartalmazni fogja!
Atlaimond Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Van valaki aki az eleje „Arena” óta bennvan a történetben?
Recommended Posts