Jump to content
GSForum - Segélyvonal

TES IV Oblivion


Atlaimond

Recommended Posts

Atlaimond

Ha tudja valaki, hogy merre találok olyan trainnert aki a zárfeltörést oktat és nem kell ahhoz semmilyen csoporthoz csatlakoznom, hogy oktasson is engem (persze pénzért, de ha tudsz olyat, hogy ingyen :D az is jó).

A Segítséget elõre is köszönöm!

:)

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Na a kulcsos kérdésre már meg van a megoldás de, nem tudom, hogy hogyan kell varázslatot törölni és errõl még a kézikönyvben sem láttam megoldást, pedig remélem nem hagyták ki belõle hisz a Morrowind-ben benne volt akkor csak nem követik el ezt a mulasztást!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
MacroGeri

Az Oblivionban tudtommal sehogy nem lehet varázslatot törölni, de minek is kéne?

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Mert az elején mikor még nincsenek 75-100-on a varázstudományok akkor még kénytelen vagyok gyengéken használni, és mikor már elértem a drága 40-es szintet ezek tökéletesen feleslegessé váltak és ez alatt felhalmozódott még egyszer annyi varázslat mind amit 10-es szintig összeszedtem, és azokra sincs szükség csak arra jók, hogy zavarjanak mikor kerekes egy varázslatot és már idegesítõ, hogy tovább tart a keresgetés mint a harc vele.

Ezért lenne jó ha lehetne törölni a varázslatokat, hogy ne vesszek el bennük (a Morrowind-ben sem fikázták, hogy lehet törölni varázslatot), épp ezért igazán belerakhatták volna ezt is az Oblivionba. De, hogy azt megmondjam ez csak formalitás szerintem egyszerûbbé tenné a játékot ilyen magas szinten legalább nekem. Azért a biztonság kedvéért megírtam nekik e-mailban, ezt a világrengetõ ötletemet, hátha a zseniális találmányommal még jobb lesz a játék, és a következõ patch ezt már tartalmazni fogja!

 

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Van valaki aki az eleje „Arena” óta bennvan a történetben? :?:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...