Zsirfi 0 Share Posted June 15, 2006 Vásároltam egy külsõ Tv tuner kártyát "PCMCIA". De így önmagában nem fogja az adásokat. Szobai és kábel Tv-l simán megy. De mivel egy laptopról van szó ezért fontos lenne a mobilitás. Hiszen egy szobai antennával mégsem mászkálhatok. Ezért érdeklödnék, hogy esetleg valakinek lenne eladó, vagy esetleg tudna helyet ahól beszerezhetõ ilyen antenna. Mert én sehol sem találok. Esetleg más ötletek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 15, 2006 Elvileg ehhez jár antenna, talán az Axico tud neked segíteni: www.axico.hu, hátha adnak külön antennát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsirfi 0 Author Share Posted June 17, 2006 Köszönöm. Már nézem is. Csak az a baj, hogy már vásároltam Tv tunert 20000 Ft-t. Még egyet nincsen kedvem venni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 19, 2006 Nem mondtam, hogy vegyél másik tunert.. Esetleg antennát kaphatsz az Axicoban, hátha tudnak beszerezni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsirfi 0 Author Share Posted June 20, 2006 Szinte olcsobban jovok majd ki, ha uj tunert veszek. Mert usb-t mar kapok ugy 17000 Ft korul. Autoba valo antenna ugy 20000 Ft folott van. Az a baj, hogy a gyartokat meg nem tudom elerni. A viszonteladok meg nem tudnak segiteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts