TLaszlo 0 Share Posted June 14, 2006 Sziasztok! Az e havi PC-Worldben olvastam Halasi Miklós cikkét CDBurnerXP Pro 3.0.116-ról. Teljesen egyetértek vele abban, amit írt; bizony a Nero és az EasyCD Creator nagyon kinőtték magukat. Tele vannak - számomra - felesleges funkciókkal. Ráadásul a 7.x-es Nero szinte "bedolgozta" magát mindenhová a rendszeremben. Szeretném ezt a lomha és sokszor nem a legmegbízhatóbb programot lecserélni. A CDBurnerXP Pro korábbi változatait ismerem, használtam, jól dolgozott, csak lemezről lemezre nem másol. Azt kérdezném a fórumozóktól és a szakértő(k)től, hogy: - Az új 3.0.116 verzió kezeli az új DVD-írókat és a médiákat? Gondolok itt +/-, DL, DVD-RAM és írási sebesség kompatibilitásra. - Ha már ez a program nem tud lemezről lemezre másolni, tudnátok ajánlani egy programot, ami kimondottan csak ezt csinálja és esetleg ingyenes is? (A CloneDVD nem jó, mert csak filmeket másol, adat DVD-t nem). A tanácsokat, véleményeket, válaszokat, stb. előre is tisztelettel megköszönöm! Sziasztok! TLaszlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 14, 2006 1. Kezeli a DVD-ket, bár RAM-ot nem próbáltam vele. Beteszed a médiát és alapból felismeri a méretet is. Dual layeres lemezekrõl sajnos nem tudok mit mondani, nincs ilyen lemezem és íróm. 2. Régebbi Segélyvonal CD-kre tettem fel egy CD/DVD másolót. Pontosabban csak CD-t másolt alapból, de a mellékelt kiegészítõvel akár DVD-re is rá lehetett venni. Mivel sokáig nem jött ki újabb verziója, és akkor helyszûke volt, így levettem. Nevet most nem tudok, de szerintem megtalálod hamar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLaszlo 0 Author Share Posted June 15, 2006 Köszönöm a gyors választ! A PC-World-öt rendszeresen veszem; megnézem a Segélyvonal CD-ket. Sokat segítettél, köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pindrus 0 Share Posted June 18, 2006 Meg tudnátok nekem mondani, hogy hol lehet ezt a verziót magyar nyelvűre átállítani? Nem találom, pedig tartalmaznia kellene a honosítóműhely szerint. Onnan töltöttem le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLaszlo 0 Author Share Posted June 19, 2006 Amit én letöltöttem, az angol nyelvû, nem tudom, lehet-e honosítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 19, 2006 Én se hallottam még, hogy magyar felület készült volna hozzá.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pindrus 0 Share Posted June 19, 2006 Hmm, érdekes dolgokat ír ez a honosítóműhely. http://www.honositomuhely.hu/index.php?opt...parent=category Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted June 20, 2006 Hát ahogy látom, ez is vagy egy éves alpha verzió, szóval nem sok remény van a folytatásra... ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLaszlo 0 Author Share Posted June 23, 2006 Nos, ha ez a verzió is kb. egy éves (én úgy láttam több) felmerül bennem a kétely, hogy ez a CD/DVD író program valóban kezeli-e az új írókat és a hozzá való médiákat. DVD-RAM-ra és DL-re gondolok, mert DVD+/-R-t és DVD+/-RW-t biztosan kezel (doksiban is szerepel) Nincs esetleg egy hasonló tudású, egyszerû, alacsony rendszerigényû program, melyet folyamatosan fejlesztenek? Jó lenne ingyenes, de 1-2 bannert elviselek, sõt, ha nagyon muszáj fizetek is érte, ha nem "Nero áron" van és nem "rágja" bele magát a rendszerembe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata László 0 Share Posted June 23, 2006 A DeepBurnert már próbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLaszlo 0 Author Share Posted June 23, 2006 Igen. Nem hagyott túl mély nyomot bennem... Lehet, hogy le kellene tölteni egy újabb változatot. DeepBurner tudja, amit keresek (lásd fent)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denever66 0 Share Posted July 21, 2010 Húú erre jó rég jártak! Nekem CDBurnerXP 4.3..... van. Nagyon bevált nagyon szeretem. Viszont tegnap mikor felraktam a gépre addig nem telepítette fel még nem volt a gépemre rakva a NetFramework 4 vagy micsoda. Ez amúgy mi? És ha már felraktam a cd-írót és utána letörlöm ezt a NetFramework.öt akkor fog mûködni a cd.íróm? Márcsak azért mert elég takaros kis helyet foglal aztán hát eddig se volt rá szükségem,meg nem is használom,nem is tudom micsoda!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted July 21, 2010 Az egy fejlesztõi csomag, ami nagyban megkönnyiti a programozást. Ha letörlöd a gépedrõl, akkor az ezzel a csomaggal megírt programok nem fognak müködni, mivel letörlöd a "progamod" nagy részét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denever66 0 Share Posted July 21, 2010 Ahhan..A CDBurner azt a saját telepítõjével telepítettem.Nekem nem tünt fel hogy miközben a cd írót telepítettem bármilyen kapcsolatba került volna a NetF.- el.......( minek kér ez ilyeneket..?) De köszi a választ Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Share Posted July 22, 2010 Pusztán kíváncsiságból: mibõl látszik, ha egy program kapcsolatba lép a .NET frameworkkel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted July 22, 2010 Ha nem állít rá valamilyen programot a függvénykönyvtárakra, szerintem semmibõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted July 22, 2010 Ha nincs telepítve a .NET, akkor arra utaló (hétköznapi user számára értelmetlen) hibaüzenetet dob, hogy hiányzik 1 fájl (meg még másik száz, amit majd késöbb közöl, ha egyesével pótoljuk, telepítés nélkül ). Igazándibol a .NET csakis az XP-seknél probléma. Vista/Win7 alapból tartalmazza, sőt frissíti is magát. Én személy szerint örülök a . NET rendszernek, iszonyatossan megkönnyiti a programozást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted July 22, 2010 Viszont ezeket a programokat valós idõben kell fordítani a futtatókörnyezetnek, ami szerintem nem feltétlenül szerencsés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted July 23, 2010 Miért kéne valós idõben fordítani? A . NET Frameworkben már alapbol le van minden fordítva, és az általad írt programot is le kell fordítani futtatás elött, különben el sem indul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted July 23, 2010 .NET-es alkalmazást a fordító CLI-re (vagy mire) fordít, nem gépi kódra. A keretrendszer végzi el a megfelelõ gépi kódra való fordítást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts