Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem tud betölteni az eszközillesztõm,segitsetek

antesz

Recommended Posts

antesz

Sziasztok,szerettem volna nyomtatni,de a dolog lehetetlen,megnéztem a nyomtato beállitásait,azt irja ki a rendszer,hogy 39-es hibakód,az eszközillesztõ nem tudja betõlteni ai illesztõprogramot!A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)

Mit tudnék tenni ilyen esetben?nem telepitettem semmi ujjat,így nem tudom mi okozhatja,tegnap még mûködött!?

Metamorpheus

Rendszervisszaállítás ilyen esetekben segít? Mert ha igen, akkor érdemes lenne.

Vagy elő kell venni sajnos a nyomtató lemezét, és újratelepíteni a drivert.

antesz

Igen ám, de más is bekakilt. :( Ugyan ez van az összes gyökérhubhoz írva, meg még a hálókártya egy részéhez is. :(

• 1 year later...
Dith

Kedves Tagok!

Hasonló a problémám, ha valaki tud segítsen.

A szöveg: "A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)"

Nekem viszont a SCSI|RAID Host Controller hibáját jelzi, és a CD meghajtóm nem mûködik miatta.

Egy CD|DVD combóm van. és Windows XP.

Köszi elõre is. Dith :(

• 1 month later...
daro
Kedves Tagok!

Hasonló a problémám, ha valaki tud segítsen.

A szöveg: "A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)"

Nekem viszont a SCSI|RAID Host Controller hibáját jelzi, és a CD meghajtóm nem mûködik miatta.

Egy CD|DVD combóm van. és Windows XP.

Köszi elõre is. Dith :(

"A hiba oka lehet hiányzó illesztõprogram, sérült bináris fájl, fájllal kapcsolatos bemeneti vagy kimeneti probléma, esetleg olyan illesztõprogram, amely egy másik bináris fájl be nem tölthetõ belépési pontjára hivatkozik.

Távolítsa el az illesztõprogramot, majd annak újratelepítéséhez vagy frissítéséhez kattintson a Hardverváltozások keresése gombra. "

vagy a Registryben kell egy bejegyzést módosítani hozzá.

A SCSI|RAID Host Controller hibája telepítés közben jelentkezik?