gamer Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hali! Vettem egy laptopot, de a kijelzõje meg van karcolva. a kérdésem az lenne hogy ezt a karcot van e esély valamivel eltüntetni? ( nem a teljes cserére gondoltam) régen lehetett valami löttyöt kapni amivel mobiltelók kijelzõjérõl lehetett a karcokat eltüntetni. ez mûködhet e a laptopnál? egyébként a karc miatt nem keletkezett semmilyen pixelhiba...
ProFiler Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Lehet kapni olyan folyadékot, amely álllítólag eltünteti a mobilok kijelzõjérõl a karcolásokat. Az erre is jó. Ciao.
gamer Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 És pontosan hol? Valamint nem fog az az meglátszódni hogy "bekentem" valami trutyival?
niveás Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Nem akarlak elkeseríteni, szerintem nem lehet vele mit csinálni. Végül is ez egy anyaghiány. Ha meg elkezded polírozgatni, ott a matt tft fényes lesz, még rondább az összkép, a karc meg ottmarad. szerintem.
ProFiler Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Az ilyen csodaszerrel nem marad ott. Talán a Conradban láttam ilyet utoljára. Ciao.
szili92 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Próbáltam én is eltûntetni, de nekem se sikerült vettem vagy 3 féle csodaszert, de eggyik se tudta láthatóan eltüntetni a karcolást. Tuti tipp: Rakj rá képernyõvédõfóliát! A PCShop-ban 1299Ft -de megéri. Lesz rajta egy karcolás, akkor csak a fóliát kell cserélned. Én is így használom
Recommended Posts