Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MP3-lejátszó "Device not detected" hibaüzenet firmwarefrissítés után

edward223

Recommended Posts

edward223

Hello,

Nemrégiben vásároltam egy MP3-lejátszót és mivel a gyártó honlapján találtam hozzá egy újabb firmware-t bátorkodtam azt letölteni és ugpradeltem a lejátszó eredeti firmware-ét. Bárcsak ne tettem volna! Sajnos csak utólag olvastam arról, hogy ez veszélyes mutatvány. Azóta ha csatlakoztatom a számítógéphez (több gépen is kipróbáltam) az MP3-lejátszó észleli a kapcsolatot, viszont a számítógép a világ összes kincséért sem hajlandó bárminemû jelét adni annak, hogy csatlakoztattam hozzá az eszközt. Sem az Eszközkezelõn sem a lejátszó saját szoftverén keresztül nem sikerül kapcsolatba lépni vele, még USB háttértárként sem ismeri el a gép. Ha megpróbálom a lejátszó saját szoftverét elindítani "Device not detected" a válasz így nem tudom visszatölteni rá a régebbi szoftvert. A lejátszó kifogástalanul mûködik, de kínos dolog lenne, ha soha többé nem tudnék új zeneszámokat másolni rá.

Van valakinek használható ötlete, tapasztalata amit megosztana velem?

Köszönettel,

edward

eremit

Szia!

Többször is volt már (van!) hasonló tapasztalatom. Bár én nem csináltam firmware frissítést. Visszaküldtem a hibás készüléket, és küldtek helyette egy jót. Most ezt sajnos nem tudom megtenni, mert egy ajándék USB pendrive romlott el. ( USB Portable Drive Flash Disk 512 MB - más neve nincs. Talán Generic?) :(

edward223

Ez egy X-Micro Video MP3 400 1GB-os példány

Létezik bármiféle olyan segédprogram, ami segítségével a gép felismerheti az eszközt vagy visszatölthetném rá a régi szoftvert?