szemlelo 0 Share Posted June 6, 2006 Ha valaki tud segítsen, légy szi! Letöltöttem a Mobil Phone Managert, amit egy Siemens telóhoz akarok használni. Amikor installálni akartam, hibaüzenetet kaptam, miszerint távolítsam el a "Siemens Data Suit"-et. Régebben, egy szintén Siemens telo gyári CD-jéről feltelepítettem egy programot, amit rögtön unistalláltam is, a hibaüzenet után. Újabb install, de a hibaüzenet maradt és persze nuku az installálás. Megnéztem minden lehetséges módon (rákerestem, megpróbáltam a vezérlőpultból "programok törlésé"-vel mégegyszer eltávolítani), de ilyen file, vagy program (már) nincs a gépben. Mit tegyek? Miért adja ezt a hibaüzenetet? Ha valaki segítene, azt megköszönném! THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 6, 2006 Valószinûleg a registry-ben még maradt valami a másik programból. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szemlelo 0 Author Share Posted June 6, 2006 Köszi a tanácsot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts