Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PowerDVD 7 gond(ok)

qkacat

Recommended Posts

qkacat

Sziasztok!

Nemrég frisítettem a PowerDVD 6 Deluxe-omat a 7-esre. Egy pár napig működött is rendesen, de most ha megpróbálok lejátszani egy DVD filmet akkor nincs hang. Minden más videóállományt lejátszik rendesen, csak a DVD-t nem. Mi lehet a baja? Előre is köszi ha valaki tud segíteni!

Halasi Miklós

Én úgy tudom, jött ki belõle egy frissebb verzió a napokban. Frissítettél rá? :hááát:

qkacat

Errõl nem tudtam. Köszi, hogy szóltál.

• 3 months later...
firewolf

Hello!

Nekem olyan problémám van, hogy ha a tv-n akarom megnézni a filmet, amit a power dvd-vel indítok el, akkor nem megy át a kép, csak a hang. Ezt azért sem értem, hogy miért csinálja, mert ha pl a bs playerrel játszok le 1 filmet, akkor az simán átmegy a tv-re... Tudna nekem valaki segíteni?

Aneurysm

2 lehetséges megoldás van:

1.) A TV-t állítsd be elsődleges megjelenítőként.

2.) PowerDVD-ben Configuration/Video/Advanced/Dual Display Mode-ban pipáld be a Full Screen On Secondary Device-t.

firewolf

Ezer köszönet!!!! A 2. megoldás bevált. Mégegyszer nagyon köszönöm!!:D:D

• 6 months later...
Sprite
Sziasztok!

Nemrég frisítettem a PowerDVD 6 Deluxe-omat a 7-esre. Egy pár napig mûködött is rendesen, de most ha megpróbálok lejátszani egy DVD filmet akkor nincs hang. Minden más videóállományt lejátszik rendesen, csak a DVD-t nem. Mi lehet a baja? Elõre is köszi ha valaki tud segíteni!

Sziasztok Nekem is ugyanez volt a gondom Most a 7.3 as Power DVD t használom.

Ennél is vannak gondok a hangal.

Ha egy DTS hangal megáldott filmet nézek csak ugy van hang hogy ha a beállitásban 6 hangszórós mód van kiválsztva Ha a az SPDIF akkor nincs Ha csak "sima" 5.1 es filmet nézek annál használható az SPDIF.

5.1 es Live om van. Régebbi Power DVD vel nem volt ilyen gond.

Van valakinek ötlete?

Üdv Sprite

• 1 year later...
Pityus

Eddig jól mûködött a Power DVD, de most egyre nehézkésebben mûködik. Többször nem indul el, és ha mégis mûködik, a végén mikor be akarom zárni a programot, lefagy. Ilyenkor a következõt írja ki:

A drwtsn 32.exe hibát észlelt, ezért leáll.

Innen már csak a Ctrs,Alt, Del segít a kilépésnél, de így is elég sokat vajúdik, mire ki tudok lépni.

kori

Lehet, hogy újra kellene telepíteni. Egyébként amióta a Gom Playert használom azóta nincs szükségem a Power DVD-re. ;) Mindent tartalmaz amire szükség lehet film lejátszáshoz. 8)

• 5 months later...
BigFeri

Sziasztok!

Igaz, hogy nem 7-es, hanem 9-es, de PowerDVD, és mivel nem találtam a fórumban ilyesmivel foglalkozó topicot, megpróbálom itt, hátha belefér.

Az a problémám, hogy amikor a PowerDVD 9-et teljes képernyõs üzemmódban használom, (akár éppen lejátszik valamit, akár csak üresen maga a progi) bekapcsolja a Vistámban az ablakanimációt. Teljesen magától betesz egy pipát a "Vizuális hatások" között található "Animáció az ablakok kis vagy teljes méretre állításakor" sor elé.

Tudna valaki valami gyógyírt, hogy miként lehetne errõl leszoktatni?

Elõre is nagyon köszönöm.