Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ti milyen játékot játszotok LAN-ban?

Recommended Posts

tengeri2000
Posted

Sziasztok!

Ötleteket gyûjtök, hogy milyen játékokat érdemes LAN-ban játszani. Ki mivel nyomul?

Könnyû-e az adott játékot LAN-os játékra bírni (az NFS-sel meggyûlt a bajunk (UG-dal és MW-del)) is. Az AOE szokás szerint könnyen összejött.

Köszi!

Posted

Én az ingyenes Wolfeinstein Enemy Territory-t szoktam nyomni, igaz, nem LAN-on, hanem Online, de az élmény kábé ugyanaz. Nagyon jó kis játék! ;)

Posted

Most soroljam?

Ami éppen van. UT, MOHAA, COD, NFS, Starcraft Brood War ( Az örök kedvenc), Quake különbözõ részei, CS, Age of Empires 1-2.

Posted

Hát én ezek közül csak a Quake-et szeretem. 8)

Posted

Delta Force - Blackhawk Down 8)

IPB kép

Posted

Régen komolyabban COD-oztam, és hobbi szintem CS-s voltam. Mostanság nemigen játszok a suli miatt. Majd nyáron...

Posted

Jelenleg Call of Duty 2-vel játszok multiban. Egyszerûen nem bírom abbahagyni, annyira jó :D:D:hááát::hááát: Megyek is, játszom egyet-kettõt-hármat.... 8)

Posted

Mi bátyámmal régebben StarCraftoztunk, AOE2-ztünk, meg CS1.5-öztünk.

Posted

FPS: CS, HL1, Battlefield 2, Battlefield 1942, CoD2

Stratégia: StarCraft, WarCraft3, Rise of Nations, Lord of the rings:BfME 1 (a 2 az nagyon rossz LAN-ba)

Egyéb: NFSU2, NFSMW, illetve mostmár majd GTAzni is fogunk.

Úgy hirtelen ennyi. :)

Posted

Joint Operations Typhoon Rising:

IPB kép IPB kép IPB kép

Posted

Jé, ezt én is játszottam! Nagyon jó kis játék! ;)

Posted

Mi a suliban szoktunk általában péntekenként CS-zni a tanulószobásokkal meg a baráti körrel a számtechteremben.

• 3 weeks later...
cartman1988
Posted

Én CS-t fogok játszani ha végre összerakom a gépem és elindul :!:

szaby_gyerek
Posted

Szinte minden számtech órán CS 1.6.

Papp Norbert
Posted
FPS: CS, HL1, Battlefield 2, Battlefield 1942, CoD2

Stratégia: StarCraft, WarCraft3, Rise of Nations, Lord of the rings:BfME 1 (a 2 az nagyon rossz LAN-ba)

Egyéb: NFSU2, NFSMW, illetve mostmár majd GTAzni is fogunk.

Úgy hirtelen ennyi. :)

Kb. mi is... :hááát:

Posted

Most kipróbáltuk a GTA-t. Nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Illetve most nyomtunk egy kis AvP2-t is. Az is nagyon jó LANban.

marthazoli
Posted

Warhammer 40k, és COD 2 a nyerõ. :oké:

Posted

@Gereby

GTA-t lehet multiban nyomni? :pislog:

Frikker Dániel
Posted

NFS MW-t hogy lehet Online játszani? :)

szaby_gyerek
Posted

@Garano

Vannak hozzá modok.

@Frikker Dániel

Eredetivel. Vagy hamachi.

Posted

Én is írok ide:

UT (ez a favorit), MoHAA, DoTA, AoE2, AoM (Age of Mythology, ha valaki nem ismerné), EE. Kb ennyi.

Posted

Helló

Vannak még Freelancer szerverek? Én egy darabot sem látok. Mi lehete ennek az oka? Kerio Személyi Tûzfalam van és NOD32 vírusírtóm. Amúgy a Haegemonia: Solon hagyatékon sem látok egyetlen szervert sem. A Halon látok egyet-kettõ, de nem tudok belébni. A Crome-on nem jön meg az MS engedélye, ezért nem enged tovább. Egyedül a Trackmania Nationsben látok egy csomó szervert és játszani is tudok rajtuk.

Valaki segítsen Freelancerezni akarok(online).

Elõre is köszönöm.

Frikker Dániel
Posted

Mi az a hitachi? :pislog::ötlet:

Posted
:lol: Nem hitachi... Hanem Hamachi. Az egy VPN (virtual private network), ami annyit tesz, hogy emulál neten keresztül egy helyi hálót, és tudtok többen lanozni.