tengeri2000 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Sziasztok! Ötleteket gyûjtök, hogy milyen játékokat érdemes LAN-ban játszani. Ki mivel nyomul? Könnyû-e az adott játékot LAN-os játékra bírni (az NFS-sel meggyûlt a bajunk (UG-dal és MW-del)) is. Az AOE szokás szerint könnyen összejött. Köszi!
Garono Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Én az ingyenes Wolfeinstein Enemy Territory-t szoktam nyomni, igaz, nem LAN-on, hanem Online, de az élmény kábé ugyanaz. Nagyon jó kis játék!
Adani Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Most soroljam? Ami éppen van. UT, MOHAA, COD, NFS, Starcraft Brood War ( Az örök kedvenc), Quake különbözõ részei, CS, Age of Empires 1-2.
Sanzi Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Régen komolyabban COD-oztam, és hobbi szintem CS-s voltam. Mostanság nemigen játszok a suli miatt. Majd nyáron...
r-chee Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jelenleg Call of Duty 2-vel játszok multiban. Egyszerûen nem bírom abbahagyni, annyira jó Megyek is, játszom egyet-kettõt-hármat....
RedBoy Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Mi bátyámmal régebben StarCraftoztunk, AOE2-ztünk, meg CS1.5-öztünk.
Gereby Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 FPS: CS, HL1, Battlefield 2, Battlefield 1942, CoD2 Stratégia: StarCraft, WarCraft3, Rise of Nations, Lord of the rings:BfME 1 (a 2 az nagyon rossz LAN-ba) Egyéb: NFSU2, NFSMW, illetve mostmár majd GTAzni is fogunk. Úgy hirtelen ennyi.
Gergoagore Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mi a suliban szoktunk általában péntekenként CS-zni a tanulószobásokkal meg a baráti körrel a számtechteremben.
cartman1988 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Én CS-t fogok játszani ha végre összerakom a gépem és elindul :!:
Papp Norbert Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 FPS: CS, HL1, Battlefield 2, Battlefield 1942, CoD2 Stratégia: StarCraft, WarCraft3, Rise of Nations, Lord of the rings:BfME 1 (a 2 az nagyon rossz LAN-ba) Egyéb: NFSU2, NFSMW, illetve mostmár majd GTAzni is fogunk. Úgy hirtelen ennyi. Kb. mi is...
Gereby Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Most kipróbáltuk a GTA-t. Nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Illetve most nyomtunk egy kis AvP2-t is. Az is nagyon jó LANban.
szaby_gyerek Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 @Garano Vannak hozzá modok. @Frikker Dániel Eredetivel. Vagy hamachi.
Richy Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Én is írok ide: UT (ez a favorit), MoHAA, DoTA, AoE2, AoM (Age of Mythology, ha valaki nem ismerné), EE. Kb ennyi.
zulupocok Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Helló Vannak még Freelancer szerverek? Én egy darabot sem látok. Mi lehete ennek az oka? Kerio Személyi Tûzfalam van és NOD32 vírusírtóm. Amúgy a Haegemonia: Solon hagyatékon sem látok egyetlen szervert sem. A Halon látok egyet-kettõ, de nem tudok belébni. A Crome-on nem jön meg az MS engedélye, ezért nem enged tovább. Egyedül a Trackmania Nationsben látok egy csomó szervert és játszani is tudok rajtuk. Valaki segítsen Freelancerezni akarok(online). Elõre is köszönöm.
Gereby Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Nem hitachi... Hanem Hamachi. Az egy VPN (virtual private network), ami annyit tesz, hogy emulál neten keresztül egy helyi hálót, és tudtok többen lanozni.
Recommended Posts