Bigmate Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Sziasztok! Remélem, tudtok majd segíteni, előre is köszönöm. Van egy html-em, amiben van egy táblázatom, és a táblázatban egy cellám. A cellán belül egy iframe. Szeretném elérni, hogy az iframe magassága a cella magassága legyen, de a cella dinamikus, szóval az már "100%" magas. Explorerben 2 féle képpen is meg tudtam oldani, de a Firefox egyiket sem hajtja végre, és csak egy kis sáv lesz az iframe-em magassága. Tudnátok nekem valamilyen kódot adni, amit a Firefox is felismer? Én az alábbit írtam be, ami ismétlem, explorerben tökéletesen megfelel. <td valign="middle" bgcolor="#EEEEEE" style="border-right: none"> <div align="center"> <p align="center"> <iframe src="kezdolap.html" name="iframe" width="750px" height="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="yes" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" class="SiteText" bgcolor="#eeeeee" noresize leftmargin="5" topmargin="5" wrap="VIRTUAL">HIBA!<br> Az Ön böngészője nem támogatja az iframe elemeket. Ajánlott böngésző: Microsoft Internet Explorer 5.5 vagy újabb. </iframe> </p> </div></td> Tudom, van benne néhány felesleges dolog, de az most nem lényeges. A válaszotokat előre is köszönöm!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pedig lényeges. Pl. a p nem kell. Másrészt az InternetExplorer önnállósítja megát, azért jó ott. Adj a cellának is magasságot. Akkorát, mint az iframe magassága.
Rooland Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Hali! Nem tud valaki mondani nekem olyan kódot framek-hez ami autómatikusan átméretezi a benne lévõ weblap tartalmának méretére? Van egy fórumom csak a keret nem követi a tartalmat ezért fojton utána kell nyújtanom. Ha meg kihúzom zavar hogy sok hely marad ill ha váltom a keret tartalmá 2 sornak nagy frame-t ad. A görgõsávot meg nem szeretném bekapcsolni rajta. Tudna nekem valaki erre valami megoldást? Már egész éjjel ezzel szórakoztam. ír: THX
enjoys1ng1ng Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Szia Rooland, Találtam egy scriptet amit esetleg tudnál használni. Egyébként csak írd be a google keresõbe, hogy "flexible iframe" és böngéssz a találatok között. Még egy link a számodra: Link .
Recommended Posts