Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Üdv.

Különbözõ ventilátorokat szeretnék kipróbálni (zaj, teljesítmény, stb.) egy régebbi tartalék atx tápon.

Macerás lenne a gépet mindig szétkapni, ezért gondoltam hogy egy különálló tápot használok.

A gond az hogy alaplap nélkül nem indul. Légyszi csak olyan írjon aki konyít hozzá, mert nem szeretném a még hibátlan tápot tönkretenni! :D

Posted

A 14-es, zöld színû eret össze kell kötni egy negatívval, azaz bármelyik feketével.

Ha a csatlakozón nincs jelölve és esetleg más színt használnak, akkor még úgy ismered meg, hogy a rögzítõpöcök oldalán, ha az bal oldalra kerül, akkor fenntrõl a negyedik és akár afölött, vagy az alatt van közvetlen egy-egy negatív, amibe áthidalhatod.

Garantáltan mûködik, ennek ez a módszere.

Ciao.

Posted

Azt hiszem az Inovateknek van is erre egy külön alkatrésze. Vízhûtések tesztelésére. Lehet külön is kapni.

Posted

Ezer köszönet :istenvagy:

Ha a csatlakozón nincs jelölve és esetleg más színt használnak, akkor még úgy ismered meg, hogy a rögzítõpöcök oldalán, ha az bal oldalra kerül, akkor fenntrõl a negyedik és akár afölött, vagy az alatt van közvetlen egy-egy negatív, amibe áthidalhatod.

A leírást annyiban szeretném kiegészíteni hogy nálam, (MARCON MPT-350) szürke szinü és a

bal oldalt lévõ rögzítõpöcök mellett alulról a negyedik kábel de a negatívok ott vannak mellette. :igen:

Posted

Látom a Macronnál sem törõdtek a szabvánnyal. :S

Ciao.

• 1 year later...
Posted

Ez számomra is hasznos volt :) KÖsz az infót, már tudom használni a tápot alaplap nélkül is 8)

ezermester
Posted

Ha még valakinek hasonló hobbija van, hogy ventilátorokat tesztel, meg mindenféle 12 és 5 voltos dolgokat, akár égõket, javaslom térjen be egy bontóba, vagy szervizbe, és szerezzen be egy régebbi, mûködõ tápot, akár 100-250Wattost, és hajrá, merthogy azokat hagyományos ki-be kapcsoló gombbal látták el. Én 500.- ért kaptam meg, de ki tudja. Minden esetre jól jön néha. :hááát:

Posted

Nekem van oylan régi tápom is, de már rég tudni akartam hogy kell bekapcsolni egy ATX tápot :)