TJani 0 Share Posted June 4, 2006 Sziasztok, vettem egy HP DVD Writer 840b típusú dvd írót. Nincs beállítva rajta régió kód. Melyik régió kód beállítást kell használni? És még egy kérdés talán ez miatt van az a jelenség, ha elakarom indítani a Nero drive speed vagy az infó toolt, akkor a gép abban a pillanatban kikapcsol és újraindul. Elõre is kösz. Figyelj arra, hogy mit írsz, mert teljesen érthetetlen volt a hozzászólásod! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 4, 2006 Kettes kód kell. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TJani 0 Author Share Posted June 5, 2006 Én nem nagyon értek hozzá elnézést ha érthetetlen volt.Csaka a jelenséget irtam le. A régió kód beálításnál nekem ország nevek vannak irva Afganisztántól a Zöld foki szigetekig. Itt melyik országot kel bejelölnöm? Elöre is köszönöm a segitséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted June 5, 2006 Jelöld be Magyarországot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 5, 2006 Feltéve, ha nem Amerikában vagy Ausztráliában élsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted June 5, 2006 Én hallottam ilyet, hogy régiókódot maximum 5-ször lehet átállítani, aztán marad a legutolsó beállítás. Ha például kapok egy olyan DVD-t, amit csak mondjuk Amerikai kódolással lehet lejátszani, akkor át kell állítani a régiót, vagy a lejátszóprogram automatikusan átállítja. Ez tényleg így van? Viszont, mintha láttam volna olyan programot is, amivel többször is lehet állítani a régiót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 5, 2006 A Windows XP-ben a régiókód alapból az elsõ módósítás, tehát csak 4 maradt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TJani 0 Author Share Posted June 5, 2006 Köszönöm a segitséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljenajudo 0 Share Posted June 5, 2006 De vannak olyan firmwarek, amik régiómentessé teszik a dvd-romot/írót szóval nem kell állítgatnod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts