Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mercury PVM266aM-P V9.1b

Recommended Posts

Posted

Egy Pentium 4-es gépben van egy Mercury PVM266aM-P V9.1b alaplap, egyLG DVD-ROM és egy Maxtor 20 GB winyó. Egyik pillanatról a másikra a gép újraindult, és a Windows XP már nem jött be. A Winyót áttéve másik gépe, ugyan azt produkálta. Azóta sikerült újra feltenni rá a Win XP-t. most ha beteszem a gépbe, a windows logó sem jelenik meg, hanem egybõl újraindul. Áttéve másik gépe tökéletesen mûködik. Ezek szerint az alaplap lehet gázos? SÜRGÕS LENNE A VÁLASZ!

Elõre is köszi!

Posted

Mivel ez az alaplap nagyon régi és az egyik legolcsóbb volt, gondolom a tápod is hasonló. Próbáld ki egy jobb, márkásabb táppal a géped.

Posted

A tápot kicseréltem, de azzal is ugyan azt produkálta. 235 W-os táp van benne, egy 250-es Pentium 4-es táppal próbáltam ki. Lehetséges, hogy az alaplap??? A CD-rõl sem bootol néha.

Posted

Most épp én is egy ilyen alaplappal szenvedek, hasonló a konfig. mint a tiéd.

Van egy olyan érzésem, hogy ennyit bírnak az ilyen alaplapok. Felesleges I/o eszközök lekötve, táp csere megvolt xp telepítésnél mégis elszáll.

• 1 month later...
Posted

Helló!

Mercury PVMaM-P alaplap, Celeron 2600 MHz proci, 80 GB vinyo, Microsoft XP SP1-el mûködik.

Felraknám az SP2-t, de nekem sem indul el a windows. Restart után bejön az iduló kép, de nem futnak "azok a kék kockák", és ennyi.

Mit csinálhatok én most?

Posted

Csökkentett módban elindul? Ha igen, akkor próbálj meg drivert frissíteni. (Alaplapi, chipkészlet...)

• 1 month later...
Posted

Üdv Mindenkinek! 8)

Most vásároltam használtan egy Pentium 4-es van Mercury PVM266aM-P alaplapot 1,7 es procival szerelve.

Az eladó azon kérdésemre, hogy honnan tudom letölteni a ráintegrált video,hálókártya,hangkártya driverjeit

azon laza választ kaptam , a neten van a legújjabb verziók tömkelege. Ahhoz képest semmi értékelhetõ

adatot nem tudtam elérni letölteni az alaplapról. Ha valaki jártas e témában kérem segítsen honnan tudnám

elérni ezen alaplapra vonatkozó linkeket.

• 1 year later...
Posted

Üdvözletem!

Egy giga kérésem lenne. A kollégámnak is ilyen alaplapos gépe van és elkezdte újrarakni az XPt, de driver CD sehol. Mindent letöltöttem de a hangk. drivert nem lehet. Már nincs fenn a gyártónál. Szóval ha valakinek meglenne és csatolva elküldené mailben megköszönném.

E-mail:

Előre is kösz...

Andromeda

Posted
Már nincs fenn a gyártónál.

Dehogynincs. :DLink.

Egyébként rettenet az a lap. :lol:

És takarítsd ki az e-mail címet.

Posted

Üdv...

Kösz a gyors reagálásért, DE...

Ha rákattintok a letöltésre, következõt kapom:

"The file you have chosen to download is currently not available on the server."

Megnéztem már néhány driver gyûjtõhelyen is. Nekik is kiválóan megy a belinkelés.

De én le szeretnén tölteni! Nincs fenn. Marad az:

andromeda2525@yahoo.com ,ha valaki elküldené ezer kösz lenne.

Andromeda

Posted

Aranyosak. :S

Nem maradt más, minthogy megkeresteted driver keresõ programmal. Driver Genius Professional.

Posted

Üdv!

Nekem pont ilyen alaplapom van és általában nem szoktam veszõdni vele, hogy megkeressem a drivereket, mert az XP is szépen megtalálja, ha az Eszközkezelõben kiválasztom az ismeretlen eszközöket és frissítést kérek. Szerintem próbáld meg.

Posted

Üdv,

Köszönöm a segítséget, sikerült személyesen találkoznom az alaplappal és megtalálni rajta a CMI9761-s chippet. A C-mediától meg letölteni a drivert.

Így már OK.

Andromeda

• 2 years later...
Posted

Sziasztok! Valaki tudna linket adni a PVM266aM-L alaplap Driver-hez? Sajnos a hivatalos support már nem jó.

Vagy ha valaki fel tudná tölteni a CD tartalmát nem nagy KB:47MB köszönöm.