bnagy618 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Sziasztok! Régen használtam egy progit ami flash-be rögzítette a monitoron zajló dolgokat, csak már a nevére nem emlékszem.
VINIKOR Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Camstudio: link. Nálam úgy mûködött, hogy elõször felraktam az angolt (link), ami hibátlan felvételt csinált az asztalról, majd a magyart tettem fel és ennek a felvétele elmosódott, maszatos lett. Írd le légyszi, hogy nálad mûködik-e. A Macromedia Captivate-ról és a Wink nevezetû program is ezt olvastam (nem próbáltam).
bnagy618 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Nekem mûködik a camstudio magyar és jó képet ad, de az igazi egy olyan lenne ami a hangot is rögzíti mellé. Bocs. Ez a hangot is tudja.
JOINT72 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 CamStudio-val felvett Flash videót milyen progival lehet várni, összefűzni?
kojococo Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Sziasztok! Több helyen olvastam a magyar szöveges camstudióról. Viszont bármelyik linkre mentem, mindig az angol került elõ. Hogyan lehetne a magyart elérni? Köszi elõre is.
Temporary Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 valószínűleg valamelyik régebbi verzióban még volt magyar nyelv. Próbáld meg ezt: http://www.chip.de/downloads/
Recommended Posts