bnagy618 0 Share Posted May 28, 2006 Sziasztok! Régen használtam egy progit ami flash-be rögzítette a monitoron zajló dolgokat, csak már a nevére nem emlékszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VINIKOR 0 Share Posted May 28, 2006 Camstudio: link. Nálam úgy mûködött, hogy elõször felraktam az angolt (link), ami hibátlan felvételt csinált az asztalról, majd a magyart tettem fel és ennek a felvétele elmosódott, maszatos lett. Írd le légyszi, hogy nálad mûködik-e. A Macromedia Captivate-ról és a Wink nevezetû program is ezt olvastam (nem próbáltam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bnagy618 0 Author Share Posted May 28, 2006 Nekem mûködik a camstudio magyar és jó képet ad, de az igazi egy olyan lenne ami a hangot is rögzíti mellé. Bocs. Ez a hangot is tudja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted June 8, 2006 CamStudio-val felvett Flash videót milyen progival lehet várni, összefűzni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojococo 0 Share Posted April 14, 2012 Sziasztok! Több helyen olvastam a magyar szöveges camstudióról. Viszont bármelyik linkre mentem, mindig az angol került elõ. Hogyan lehetne a magyart elérni? Köszi elõre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporary 52 Share Posted April 14, 2012 valószínűleg valamelyik régebbi verzióban még volt magyar nyelv. Próbáld meg ezt: http://www.chip.de/downloads/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts