k.dave Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Az egyik haveromnak kellene egy spécibb grafikus program, ami meg tud nyitni és kezelni nif és dds kiterjesztésû fájlokat. Mit ajánlanátok? Köszi
nagygabor Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 .nif = KLIKK! .dds = KLIKK! Ígytalán könnyebb lesz keresni. Bár ha jól látom, akkor ezek játékok részei. Még ha találsz is progit rá, ami megnyitja, az még közel sem biztos, hogy szerkeszteni is tudod. Általában azért le szokták védeni a fájlokat.
k.dave Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 (edited) Köszi. Sokat segítettél. Ddsre már azt hiszem találtam, de lehet hogy nifre is lesz. Tényleg kösz. Azért ha valaki tud konkrétan mondani progit .nifre és .ddsre, megköszönném, ha írna, mert nem biztos, hogy amiket talaltam, jók lesznek. Köszi! Edited May 28, 2006 by Spányik Balázs
nagygabor Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Mivel ezek játékokkal kapcsolatos kiterjestések, talán megpróbálhatod a 3D Studio MAX-et. De ez csak tipp, mert most nincsen feltelepítve a gépre és nem tudom megnézni.
intruder Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Van a Photoshophoz egy ilyen Plug-in. NVIDIA Texture Tools
nagygabor Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 De ha jól láttam, akkor van ott Studio max-hez is plug-in.
k.dave Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Kösz szépen. Sokat segítettetek. Ezek biztos jók lesznek, már töltöm is őket.
Recommended Posts