al bundy 0 Share Posted May 27, 2006 Újratelepítettem a WIN98SE-t. Azóta egyes internetes oldalak csak részben, mások egyáltaltalán nem jelenek meg (A lap nem jeleníthetõ meg). Mi lehet a gond? A böngészõm: Internet Explorer (amit az újratelepítés óta nem tudok frissíteni, nem nyílnak meg az oldalak). Jeleztem a problémát az internet-szolgáltatóm felé. Sajnos olyan választ kaptam, ami nem tetszik. Vegyek új gépet, telepítsek XP-t, a 98 SE már nem jó, már elavult. De amikor a szerzõdést kötöttük (nem oly rég) akkor még nekik is alkalmas volt a gép a netezésre. Állítólag abban az idõben, amikor nem volt gépem (az újratelepítés miatt 2 napig), volt egy fejlessztés a cégnél, ami nálam ezt a hibát eredményezi a 98 miatt. Mivel környezetemben (lakótelep), már mindenkinek XP-je van, így én kilógok a sorból. De felajánlották, vegyek egy routert (amirõl gõzöm sincs hogy micsoda) x forintért, akkor talán az megnyitja a kérdéses oldalakat. Ilyen van szerintetek? Mi a közös ezekben az oldalakban?: -blikk, statlap, origo, prim online, windows update (ezeket nem reklámnak szántam, bocs ha nem lett volna szabad a nevüket kiirni). Ezeket sem tudom például megnyitni. Mi lehet a gond? Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted May 27, 2006 Hát szerintem egy Routertõl még nem lesz jó. A Router egy Internet, hálozat megosztó kis doboz, olyan, mint a Switch. Ettõl még biztos nem lesz jó. Viszont annyit tudok csak mondani, hogy próbáld ki a kérdéses oldalakat Firefoxal. Ha abban megjelennek, akkor biztos nem a hálózattal van gond, hanem az IE rakoncátlankodik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al bundy 0 Author Share Posted May 27, 2006 Kipróbáltam, és ugyanúgy dolgozik mint az IE. Valamit megnyit, valamit nem. Egyébként köszi,hogy segíteni próbáltál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted May 28, 2006 Melyik IE verzió van telepítve? A Windows98 ugyanis alapból az Internet Explorer 4-es verzióját telepíti. Esetleg frissíteni lehetne CD-ről az IE 6-ra. Meg lehetne próbálni az OPERA-val is. JAVA, Flashplayer és Schockwave player telepítve van ? Én a következőket csinálnám: Frissíteném az Explorert legalább a 6-os verzióra, talán még a 6SP1 is működik a Win98SE rendszeren, de ebben nem vagyok biztos. Ez letölthető >>> Innen , de ez sajnos több mint 80 MB, ezért javasoltam a CD-t. Telepíteném a >>> Flash Player és Shockwave Player programok megfelelő változatát Majd a >>> Sun Java programot Ezek egy részét a PCWorld CD-in is meg lehet találni: Szerintem ezután már jól működne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted May 28, 2006 @al bundy: ki az Internet-szolgáltatód? Link to comment Share on other sites More sharing options...
al bundy 0 Author Share Posted May 28, 2006 Bocs a késői jelentkezésért, de a géppel vacakoltam, és megint újra tettem minden programot. Tehát a flashplayer és a sun java megvan. A szolgáltatóm a Giganet. Szedem le az ie6hu.exe-t. Majd meglátjuk mi lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al bundy 0 Author Share Posted May 28, 2006 Telepítettem az ie6hun.exe-t, ezután ellátogattam a Quick Studio Site Help oldalra, ahol ezt az üzenetet kaptam: Ön a következő böngészőt használja: Név: Microsoft Internet Explorer Verzió: 4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98) Nyelv: undefined Platform: Win32 Ez most akkor nem ie6-os változat mégse? Vagy igen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted May 29, 2006 Most írtad le a zárójelbe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted May 29, 2006 Azért ez fura. Inkább nézd meg az IE Help (vagy Súgó) menüpontjában az About (vagy Névjegy) funkciót. Az kiírja a rendes verziószámot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al bundy 0 Author Share Posted May 30, 2006 Hello mindenkinek! Újra megy a netem normálisan, a megoldás egy ZyXEL prestige 300 router. Na !Mindenkinek kösz a segítséget. Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted May 30, 2006 Pedig nem is segítettünk... De csak egy sima Routertõl megoldódott a probléma? Hát ilyet sem hallottam még. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts