Jump to content
GSForum - Segélyvonal

iPlayer

Recommended Posts

apa

Sziasztok!

Vettem :Sír: a lányomnak névnapjára egy USB-s Mp3 lejátszót.512MB,MP3+FM rádió+diktafon.

Csatlakoztatásakor a gép ad egy hangot, mint amikor új hardver csatlakozik.Az eszköszkezelõben megjelenik mint USB háttértár, de a sajátgépben nem! :mérges: Nem tudom elérni,vagyis képtelen vagyok rá írni vagy bármilyen mûveletet végrehajtani vele.Elvileg nem kell hozzá driver,az XP felismeri :?: Valamit még be kellene állítanom az XP-ben?SP.2-vel most teljesen frissen vagyok az update szerint.Az Mp3 kijelzõje folyamatosan világít: * USB RDY*

Valakinek ötlete?

apa

Ma újratelepítettem a Windows-t, s megoldotta a problémát.De hogy mi volt a baj,azt nem tudom... :?:

• 6 months later...
subidubi

Szia fiúk !

Hasonló gondom van mint "apa"-nak. ThomsonLyra mp3 van.csatlakoztatom a géphez a gép érzékeli,hanggal jelzi.üzenet hogy uj hardver,majd hogy használatra kész.Eddig oksi,de a sajátgépben nem jelenik meg és gyakorlatilag nem tudok vele kezdeni semmit.Az XP -már frissitettem de a hiba továbbra is

fenn áll.Tudtok valami tippet,segitséget adni? Köszönöm elõre is.

Még annyit megemlítenék,hogy másik gépen ez a készülék (ugyan azzal az USB kábellel)tökéletesen

mûködik.

• 1 month later...
Chicken70

Sziasztok!

Hasonló készülékkel leptem meg én is a fiamat. Játszik mp4-et(amw) és elvileg játékot is, de nem tudom milyen formátumu játékot tud elindítíni.

Kösz a segítséget!