Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Várhatóan 2006.07. körül jelenik meg a Nokia új N93-as típusa a boltokban (külföldön körülbelül 550 euró, de szerintem itthon biztosan drágábban szórják majd, pl 189999 forintért). Titeket mennyire hoz lázba ez a mobil? Engem nagyon. A kamerája fantasztikus: 3.2 Mpixel, 3x optikai zoom, és külön cég csinálta bele az optikát (Carl Zeiss). 2 GB-os miniSD kártyát is tud kezelni, ezenkívül még a WiFi-je az, ami ritka mobiloknál. Egyedül az aggaszt, hogy ha van egy ingyenes access point a közelben, akkor vajon lehet-e a wifi-jén keresztül ingyen böngészni a netet, vagy ezt csak a 3G-s protokollján keresztül a szolgáltató hizlalására...

Jó minõségû képeket itt lehet találni róla: http://europe.nokia.com/nokia/0,,73864,00.html?name=n93

Posted

A 28 mm-es vastagsága nem éppen kevés. Kíváncsi vagyok, hogy majd ez is a communicator-okhoz hasonló szörny lesz-e, vagy kényelmesen hordható a nadrágzsebben.

• 1 month later...
Posted

Szia!

Hogyha N80-al lehet ingyenes acces ponttal böngészni a netet,akkor gondolom hogy majd ezzel is mûködni fog.

Posted

:pislog: Hát ez a mobil valami eszméletlen ronda lett! Remélem gyorsan csinál valami normálisan a Nokia az N80 utódjául, mert ebből nem lesz üzlete. :hááát:

Kényelmesen biztos nem lesz cipelhető, ez egy hatalmas féltégla.

Ciao.

Posted

Szerintem az n73 tökéletes lett volna ha van lenne benne wifi. Az n80 utód a 83.

Ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! <PF>

Posted

Azért nem kéne átesnie a NOKIA-nak a ló túl oldalára. Ennyi mindent belezsúfolni egy telefonba... Egyik része sem lesz tökéletes. :(

Posted

De elég jól megcsinálják, az tény. ;)

@ Bdany:

Az n83-ról van valami infód? Engem az már jobban érdekelne.

Ciao.

Posted

Igen.2.5 colos qvga kijelzõ.valószínûleg beépített gps.2 felé csúsztatható képernyõ,felül zenegombok.5 megapixeles autofókuszos kamera.körübelül én ennyit hallottam róla :) elvileg 2007 ben jelenik meg. Képet most nem tudok linkelni,de a google kidob róla néhányat :)

Visszatérve az N93 ra.Tulajdonos mondta,hogy a szoft nagyon instabil még.Wifit nem lehet kikapcsolni.Rettenetesen nagy,N90nélnagyob

Posted

Valóban az N9x-es sorozatnak az a legnagyobb baja, hogy nagyok. A kijelzõjük mérete pedig nem indokolni ezt a hatalmas méretet. Az N8x legalább kisebb.

Ciao.

Posted

Az N93 ba viszont már a 300 valahányas processzor került bele ;)

Amúgy az igazán nagy telefon pl a qtek 9000,igaz mindent tud,de másfélszer nehezebb még ennél is

Posted

Nekem nem mindent tudó, hanem sokat tudó, kis méretû készülék kell nagy kijelzõvel. Ez pedig perpillanat csak az N80-ra és a 6280-ra mondható el. Azért is választottam átmenetileg az utóbbit. Legalább még gyorsabb is, mint az N80.

Ciao.

Posted

Annak ráadásul még nagyobb is a kijelzõje :) én még maradok a jó öreg 6630 omnál ameddig mûködik,aztán utána leszek csak kétségbeesve mert egyelõre semmi utódot nem találok.na jó az n73 tetszett volna ha lett volna benne wifi :) sajnos én nem tudok megbarátkozni nem smartphoneokkal csak a fekete fehér idõkben volt olyanom :D

• 1 month later...
Digital Silence
Posted

"A szaklapok szerkesztõségeit tömörítõ legnagyobb európai szervezet, a European Imaging and Sound Association(EISA) a Nokia N93-nak ítélte a 2006-2007 európai médiatelefonja díjat. Az EISA a z N93 által rögzített álló- és mozgóképek minõségét méltatta, emellett elismerõen szólt a készülék sokoldalú internet- és kapcsolódási lehetõségeirõl is. A szervezet a "kézben is elférõ multimédiás számítógép tökéletes példájaként" aposztrofálta az N93-at."

/idézet a Nokia Komárom kft belsõ negyedéves magazinjából/