jkovacs 0 Share Posted May 18, 2006 Sziasztok! Ráraktam magyar feliratot egy DVD-re. PC-n szépen lejátsza. Asztali DVD-n akadozik a hang. Próbáltam "-"-os és "+"-os lemezre is írni. Néro-val írtam ki. Kösz. jkovacs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted May 18, 2006 Hányszorosan írtad a lemezt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkovacs 0 Author Share Posted May 23, 2006 Hányszorosan írtad a lemezt? 8x Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljenajudo 0 Share Posted June 3, 2006 Milyen dvd lejátszóval próbáltad a pc-n? "Szenved" a dvd lejátszód miközben játssza a lemezt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkovacs 0 Author Share Posted June 6, 2006 Milyen dvd lejátszóval próbáltad a pc-n? "Szenved" a dvd lejátszód miközben játssza a lemezt? A PC-n a Nero lejatszojaval ill a WinDVD-vel tokeletesen ment. Asztali DVD-n sajnos nem én próbáltam, hanem egy ismerõsöm. Felvettem a DVD-re a dts és a normál hangot is. Azóta az ismerõsöm tovább próbálkozozz és amikor átváltotta a lejátszóján a hangot, jól ment. Lehet, hogy a dts akadozott... de miért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 2, 2006 Sziasztok! A következő a problémám: a teganpi napon szóltak, hogy üzemeljek be egy asztali JVC DVD lejátszót. Rutinmunka, gondoltam én naív. A készüléket SCART kábel segítségével csatlakoztatam a televízió készülék megfelelő "portjához", viszont azt a döbbenetes eredményt tapasztaltam, hogy lemez lejátszása közben nem volt hang. Megnéztem a csatlakozást, jól be volt dugva mind a két készülékbe (korábban már találkoztam hasonló jelenséggel, egy század mm-t ki volt csúszva a scart kábel). Most viszont nem ez volt. Érdekes, hogy egy másik TV készülékhez csatlakozatva a lejátszót sincs hang. Megpróbáltam belépni a DVD-készülék beállításaihoz, hátha valami területi beállítási probléma van, viszont a távírányító nem reagál a Setup gombra. Mit lehet még tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted July 4, 2006 Visszavinni az eladónak és kicseréltetni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 4, 2006 A készülék használt, ajándékba kapták, tudomásom szerint korábban házimozi erõsítõre volt kötve. Ebbõl az gyanítom, hogy szoftveres beállítás kell neki, de nem tudok belépni a menübe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts