tervin Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Sziasztok! Volna egy összetett kérdésem. Két billentyûzetet kötöttem a gépre, egyet a hagyományos portba, egyet pedig USB->PS/2 átalakítón keresztül. Ezzel azt értem el, hogy mindkét billentyûzet egyidejûleg fut, viszont nem ez volt a célom, hanem hogy két különálló hardverként kezelje. Tudom, ez bonyolult, de nem tudjátok esetleg winXP alatt mondjuk egy pl. keyboard.sys vagy bármilyen más fájl átírásával, ami ezt irányítja, hogy rangsorba állítsa a billentyûteket (billentyûzet1, billentyûzet2). Igazándiból ez egy játékhoz kellene, ahol a kolis haverokkal a foci vb-t nyomnánk le elõre, de csak egy billentyûzetet lát, pontosabban ugyanúgy használja. Ez a kérdés már amúgy is régóta foglalkoztat, remélem tudtok segíteni. Elõre is köszi: Ervin
ProFiler Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Esetleg szoftveresen. Csak kétlem, hogy erre készítettek valamilyen programot. Egy gépen nem szokás két billentyûzetet így használni. Inkább nézz valami játékvezérlõ-alternatívát! Ciao.
Recommended Posts