Thief 0 Share Posted May 15, 2006 Sziasztok! Kellene egy kis segítség, avagy tipphalmaz. Az a probléma, hogy a billentyûzetem, játékok közben "késik"... Azaz, ha lenyomok folyamatosan tartva egy billentyût (mondjuk felfele nyíl, hogy egy autó gyorsuljon), akkor a hatás kicsit késve jelenik meg. Ez még nem elég, mert amikor elengedem a billentyût, a hatás ez esetben viszont még mindig tart! Tök vicces, hogy nem nyúlok a billentyûzethez, az autó mégis nekikanyarodik a falnak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted May 15, 2006 Ilyen nekem is volt Counter-Strike közben. Egyszerûen csak mentem, és amit benyomtam(úgy ahogy neked) egy fél perc után mûködött is. Pedig az égvilágon semmit nem csináltam a géppel, se a játékkal. Egy idõ után megoldódott a probléma, de máskor is elõjött. Én ajánlanék egy billentyûzet-driver újratelepítést, hátha segít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted May 15, 2006 Csak tippek: A gép teljesítménye elég nagy ? A játék gépigényét esetleg nem lehetne csökkenteni a játék beállításaiban ? (Megjelenítési beállítások) Szerintem ilyenkor az egyéb mûveletek elvégzésével foglalkozik, és a billentyûzetet csak akkor olvassa le, mikor a többit elvégezte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 15, 2006 Szerintem meg a játék is lehet hibás, ha rosszul van megírva. Ha rosszul kezeli a billenytûzetet és a pufferbõl dolgozik, nem pedig direkt eléréssel, akkor úgy mûködik a dolog, mint amikor egy szövegszerkesztõben nyomva tartasz egy billenytût. Elõször csak egy karakter jelenik meg, aztán kisvártatva elkezdi ismételni. És egészen addig ismétli, ameddig nyomod, illetve, ameddig ki nem ürül a billentyûpuffer. Esetleg megnézheted a BIOS' typematic rate settings' beálításait az Advanced CMOS Setup pont alatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 15, 2006 Konkrétan milyen billentyûzet? Szerintem ez driver-probléma lesz. A játék nem biztos, hogy rendesen ismerte fel a billentyûzetet. Gondolon nem egy mezei, kábeles 105 gombosod van. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief 0 Author Share Posted May 16, 2006 Sajnos az volt, egészen a mai napig! Ugyanis az elõzõ elfüstölt, úgyhogy ideiglenesen vettem egy kb. 3000 Ft-os Genius csodát. Ma azonban megérkezett a csodálatos, világítós, LCD-kijelzõs, USB HUB-os, makrózhatós és a többi, Logitech G15-öm... azt hiszem nem kell bemutatni... Valahogy ma semmilyen probléma nem jelentkezett az Oblivion játszása közben... Lehet, hogy jó ez a billentyûzet? Azért köszönöm mindenkinek a tanácsokat! U.I.: a gépem elég erõs a játékhoz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skel91 0 Share Posted July 22, 2008 Ha a gond még mindig fennáll, próbáld meg a vevõt közelebb tenni a billentyûzethez. Hátha. Nekem bevált. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrmatyi 0 Share Posted September 1, 2008 Üdv! Olyan gondom van, hogy nem tudom a billentyûzeten leütni a "C" billentyûn az & betût! korábban az AltGr+C -vel ütöttem le, de most nem csinál semmit! Hogy jön ez vissza, anélkül, hogy a Biosba kéne nyúlni? Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted September 1, 2008 Ha a Nyelvi eszköztáron a beállításokra mész, akkor magyar-magyar van beállítva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrmatyi 0 Share Posted September 2, 2008 Igen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted September 2, 2008 Ctrl+Alt+C -vel sem megy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrmatyi 0 Share Posted September 2, 2008 Nem. Nem inkább Ctrl+AltGr+C-re gondolsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts