repcsi Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Sziasztok! Lehet, hogy rossz helyre írom. PPS-ből hogy lehet kimebteni a zenét? Van ehhez progi, vagy meglehet oldani másképp is?
Scorpion Spyke Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 1. Nyisd meg PowerPointtal a fájlt, és ott biztos van ilyen lehetõség, nézd meg! 2. Rögzitsd a hangot, ami átmegy a hangkártyán. Ilyen progi a Total Recorder. Nekem ezek jutottak az eszembe megoldásként!
repcsi Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Hát megnyitottam de sehol nem tallom a hangot hogy lehetne kimenteni Képet igen de hangot???? Hol keressem
Scorpion Spyke Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Én is megnéztem, de én sem találtam ilyen lehetõséget. Csak úgy gondoltam, ha már egyszer beletették a hangot, azt ki is lehet menteni. A hangfájl nevét az Akcióbeállításokban megtaláltam, de nem lehet elmenteni. Akkor én ajánlanám, hogy a hangkártyán átmenõ hangot rögzítsd a Total Recorder-rel, amit innen szedhetsz le.
repcsi Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Köszi, de mostmár használati utstást is mellékelhetsz mert ez nagyon kínai. Hogy mûködik??
Scorpion Spyke Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Nos feltelepíted a progit és elindítod. (Ez remélem nem okoz problémát ) A jobb alsó sarkában lesz egy record gomb, ami egy piros kört ábrázol. Na azt nyomd meg, így elindul a felvétel, de csak akkor vesz ténylegesen, ha a hangkártya használatban van, szóval nem lesznek benne üres, néma részek. Ha már rányomtál, akkor indítsd el a PPS fájlodat, megvárod, amíg végére ér, és utána a TR-ben rányomsz a a stop-ra(négyzet), aztán file menü, save és wav formátumban el is menti. Az a baj ezzel a progival, hogy regisztrálni kell és ha nem teszed meg, akkor minden egy percnél egy kellemetlen hangot tesz a felvételbe. Ez a progi csak a rövidebb felvételekre jó, ha nem akarod regisztrálni. De gondolom a bemutatódban nincs hosszabb hang, mint 1 perc. Sok szerencsét!
Laali Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Kerestem egy programot, amely állítólag tudja: >>> All Media Extractor
Recommended Posts