Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ulead DVD MovieFactory 5

Timer

Recommended Posts

Timer

Sziasztok!

Most próbáltam ki ezt a remek programot (a dvd mellékletrõl), és akadt vele némi problémám. Konkrétan a menüsablonok testreszabásánál akadtam el! Mikor kész a menü, akkor a képernyõn látható menüponok (lejátszás, stb..) körül kis sárga karika jelenik meg, jelezvén a "kurzor" aktuális helyét. Ez gondolom, a távirányítós kezelésnél megkönnyítené a helyzetet, de engem nagyon idegesít!!! Nem lehetne ezt kikapcsolni valahogy? Vagy legalább azt az ocsmány sárga árnyalatot átszínezni??

Halasi Miklós

Passzolom. Más témánál is elõjön? Külön színszerkesztõvel nem találkoztál? :hááát:

Timer

Elõjön sajnos mindegyiknél, és a jelek szerint nem lehet állítani, sõt, kikapcsolni sem. Nagy kár érte, mert így kissé szétvágja a subminimal alkotásomat :D

Mindegy, még így is elfogadható!!

(2 Miklós! Tudsz ajánlani esetleg hasonlóan könnyen kezelhetõ, ingyenes alternatívát? Vagy demo-t.)

Halasi Miklós

Egyszerû DVD készítésre ez a legjobb. Esetleg a Magix termékeknél nézz körül, azok hasonló kategóriájúak. Viszont az Ulead tényleg jó, kár, hogy nem jött be nálad.

Timer

De, nagyon is tetszik, sõt! Csak valahogy az a sárga karika nem kellene oda :(

Egyébként a videó megszerkesztésére pinnacle studio plus 9.4.3 demot használtam, amivel szintén elégedett vagyok, csak ne szállna el öt percenként...

A Ulead programja viszont beton stabil!!!