Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szintetizátor

elodloic

Recommended Posts

elodloic

Heló!

Nekem van egy szintim, amit csak line in-en tudok csatlakoztatni a géphez.

Az a gond, hogy mehanikailag elromlott a hangerőszabályzója, így csak nagyon halkan szól.

De ha rákötöm gépre, a kábel miatt a hangereje méginkább romlik, és csak úgy tudom hallani, hogyha maxra csavarom a hangfalat, de akkor meg a windows fog üvölteni. Ezt hogy lehetne normálisan megoldani?

Válaszotokat előre is köszönöm: Szelényi Előd

Ja, még valami!

Megteszi szoftver vagy olcsóbb hardver is, mint pl kábelkiegészítő.

arpsoft

Kösd a mikrofonbemenetre.

elodloic

Kösz az ötletet bevált, de nekem a mikrofonra is szükségem lenne, elosztóval pedig 2x halkabb lesz.

• 1 month later...
starshiptech

:S Hello! Nem rég vettem egy Roland D-70-es szintit ,de az istenért sem tudom megszólaltatni PC-n.

Hangkártya gameporton keresztül csatlakoztatom a PChez(Windows XP) és a kezelõ szoftver pedig az orion platinum sinapsys,valamint a steinberg wawe lab és a Motu unisyn-t lenne de az istenért sem megy!?A Pc gameportja rendben van mûködik és mégsem stimmel valami!!!Kérdésem a következõ!!Hardveres összeférhetetlenség miatt vagy másik szoftverrel kell próbálkoznom!?

Sietve megjegyzem hogy a steinberg softverek gyárilag a Rolandhoz vannak fejlesztve!! :(:S:dühös:

Hello!!Keresek Magyarnyelvû Roland D-70-es gépkönyvet !!!!!

• 3 months later...
Serapf

Hello

Van egy Yamaha PSR-450em és szintén az a problémám,hogy a gépre szeretném kapcsolni midi-n keresztül. Vettem egy game portos hangkarit és egy midi kábelt , össze dugom és semmi. Próbáltam több progival is (Absynth, MAgix MM, Guitar Pro,ModPlug) de egyikkel sem volt hajlandó kommunikálni. Ha valki tud légyszi segítsen.

arpsoft

Van MPU401-es portod a géped szerint?