Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Epson Stylus Photo RX425

Recommended Posts

Posted

A fenti nyomtatóval ha fotót akarok nyomtatni, akkor csak olyan kép készül mintha negatívot néznék. Utángyártott patron van benne és a tetején lévõ fólia sérült, ott ahol gondolom utántöltik a patront. Azt én leragasztottam szigetelõ szalaggal, de hiába. Most dobhatom ki a patront és vehetek másikat, vagy nem is ez a probléma forrása?

Posted

Ez úgy hangzik, mintha keveredtek volna a színek egymással. Nem lehetséges, hogy teljesen rosszul lett megtöltve? Azaz a színek fel lettek cserélve.

Ciao.

Posted

Ha G&G patron, akkor le kell szedni azt a fóliát. Nálam is csak így mûködtek.

Posted

Leszedtem a fóliát. Így már színesben nyomtat, de még mindig nem tökéletes, ui. a fényképeket mindet zöldes árnyalatban nyomtatja ki. Ez a hiba az eredeti patronnal is volt. Ha viszont másolok, akkor majdnem tökéletesre sikerül. ACDSee 5 programból nyomtatok-gondolom amit a monitoron látok azt kellene a gépnek kinyomtatni is. Ha piros padon ülök bordó pulóverben, fekete nadrágban, akkor nem zöldnek kellene lennie az egész képnek. Mi okozhatja ezt a problémát? :ötlet:

Posted

Utángyártott patronnal nem is lesz tökéletes. Szerintem próbálj meg valami más programból nyomtatni tesztként, és akkor tudjuk szûkíteni a kört.

• 1 month later...
Posted

Más programból jobb lett, de így sem az igazi.