SkyNet 0 Share Posted May 9, 2006 A fenti mobilt adatkábelje segítségével összekötöttem a PC-el, mert a képeket a számítógépre akartam másolni. A használati útmutató szerint telepítettem a drivert. A mobil látszik is az eszközkezelõben (Win98se), de csak modemként hajlandó mûködni, ill. még így sem, mert modem lekérdezésekor nem találja a hardvert. Hogyan tudnám a telefonban lévõ képeket átmásolni adatkábelon? Senki sem ismeri ezt a mobilt? Egyáltalán sikerült már valakinek képet másolnia a gx10-rõl pc-re? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted May 11, 2006 Nekem van ilyen telefonom, de még sosem kötöttem össze. Túl drágának tartottam a kábelt és mérges voltam, hogy nem voltak képesek olyan szoftvert írni, amivel infrán át lehet tölteni. A szervízben nem tudnak segíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyNet 0 Author Share Posted May 17, 2006 Hát ez a telefon egy nagy nulla. Nem lehet a képeket sz.gépre másolni adatkábelen és az infrája sem mûködik. Még semmilyen infrás eszközzel nem tudott kommunikálni még azonos típ.-ú mobillal sem. Lehet, hogy a gx10i-nek nincs is infrája? Csak úgy csinálták mintha lenne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted May 17, 2006 Szomszédomnak volt ilyen telefonja. Az infrája (gyárilag, elméletileg) jó, csak a szolgáltató szokta lebutítani (neki is ez volt, amúgy Vodas volt). Neki adatkábelen ment ide-oda, igaz XP alatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharpgx10i 0 Share Posted May 23, 2006 üdv mindenkinek. Az infra csak internetezésre hasznlható.(nem ajánlom, sokszor megszakad a kapcsolat) A képek átvitelére szükség van egy Handset Manager programra.(új, hivatalos telcsihez jár a program) Ezzel fel-le töltheted és szerkesztheted a képeidet. Jó xp és 98-ra is. A modemet be kell állítani(vezérlõpult) és kell lennie aktív internet elõfizetésnek a mobilszolgáltatódnál, csak ezután tudod használmi modemként. A progi telepítõje 20MB nagyságú. Szerintem jó ez a telcsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted May 27, 2006 Nekem nagyon tetszik még mindig ez a telefon. Lehet számítógéppel való kommunikációra nem adnak megfelelõ szoftvereket, de lassan 3 éves lesz, és eredeti aksival megy még mindig. Kb. 4-5 naponta töltöm. Szoftvert nem kellett frissíteni, mert teljesen jó. Nem fagyott le. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VINIKOR 0 Share Posted May 27, 2006 Nekem is ilyen telefonom van. 2500Ft volt a legolcsóbb USB-s adatkábel amit találtam a neten. Létezik ennél olcsóbb? Egy kábelért ennyit elkérni pofátlanság. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharpgx10i 0 Share Posted May 27, 2006 Mit értesz azon, hogy nincs hozzá megfelelõ szoftver? Adatkábel kb 1500ft, a kezelõprogramja pedig annyit tud amennyit a telefon. Nem USB kábel kell hozzá, hanem LPT porton keresztül kell csatlakoztatni. Maszek telefonboltban keresd, a hivatalos képviseleteknél nincs megfelelõ és drága is. Ajánlom a következõ címet: gigatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyNet 0 Author Share Posted June 29, 2006 Handset Manager programot honnan tudnám beszerezni és mennyiért? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharpgx10i 0 Share Posted July 8, 2006 Programot nem tudom, hogy lehet e vásárolni. Szerintem nincs kölön kereskedelmi forgalomban. Nekem az új telefonhoz járt. Ha szükséged van rá szívesen átadom, ingyen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lovassagi 0 Share Posted September 26, 2006 Sziasztok! Újonc vagyok fórumotokon, és rögtön segítséget remélek Tõletek. Nyilván sokkal tájékozottabbak vagytok, mint én! Van egy SHARP GX10i mobilom. Nagyon szeretem, de elég sok nyûgje van. Szeretném megcsináltatni egy SZAK-szervízben. Tudnátok segíteni nekem, hogy hol van ilyen Budapest területén /de ha muszáj, lehet máshol is/. Aki tudja, kérem írja meg nekem a köv. e-mail címra: lovassagi@freemail.hu Elõre is köszönöm, örömet szereznétek nekem üdv lovassagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted September 28, 2006 Ne kérj e-mailben választ. Azért van a fórumon, hogy itt beszéljük meg a problémákat. Szervíz: Bp. XIII. Róbert Károly krt. 61-65 Telefon: 465-6901 Remélem még jók az adatok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts