Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kiürült az Eszközkezelõ ablaka

togaba

Recommended Posts

togaba

Sziasztok!

A munkahelyemen Win2000Prof. op. rendszer van a gépemre telepítve. Aztán egyik napról a másikra eltûnt a teljes Eszköztár tartalom, ami nem akadályozza a gépen a munkát, mert az tökéletesen mûködik. Ezért nincs nagy baj, mert használható a gép, csakhogy hová tûntek a hardver leírások? Talán valamit vissza kéne kapcsolni, de mit?

Utoljára fényképezõgép illesztõ drivereket uninstalláltam, mert egy idõ óta a bekapcsolást követõen valamilyen program állandóan fel akart installálódni, de sosem sikerült neki. És a mivel kétfajta kamera is csatlakozott a géphez az utóbbi idõben, arra gondoltam, hogy valamelyik drivere bezavar, ezért leszedtem mindkettõt. Ezen túlmenõen még egy dolog zavart, sárga kérdõjel tûnt fel az Eszközkezelõben PCI Device felirattal.

A kétszeres uninst. után minden hardverelem eltûnt, persze nem tudom, hogy ennek van-e köze a driverek leszedéséhez, de furcsa egybeesés. Az a helyzet, hogy gyakorlott kollégáim sem boldogultak a jelenséggel és a Microsoft honlapján sem találtunk hasonló esetet.

Van valakinek ötlete? :?:

köszi

togaba

Laali

Az Eszközkezelő visszaállítására:

http_://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/devicemanagerrestore.reg

A letöltött reg fájt futtatni kell, és hozzáadni a registry-hez.

Javítás: Lehet, hogy elnéztem, mert ez az XP-hez jó !!! Valami hasonlót kell a Windows2000-hez keresni.

togaba

Köszi! Én ehhez nem értek, keresgélnél még, hogy biztosan jó legyen 2000-hez?

üdv

togaba