Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mov lejátszása Media Playerrel

Lord_Jene

Recommended Posts

Lord_Jene

Lenne egy problémám, remélem valaki tud nekem segíteni :kávézik::

Valahogy ki szeretném zárni a Quicktime Player-t - mivel nem igazán kedvelem. Az lenne a legjobb, ha a Media Player felhasználná a codec-jét, de ez nekem eddig nem sikerült. Lehetséges egyáltalán? Ha nem, akkor valami konvertáló programot ajánlhatnátok, amivel a mov kiterjesztésû file-okat avi-ba, vagy más Media Player által lejátszott formátumba írhatnám ki.

Chabi1

De miért pont a MediaPlayer-el akarsz kínlódni a MOV fájlokkal ? (Egész pontosan hányas MediaPlayerrõl van szó?) Amúgy van egy olyan hogy >> QuickTime Alternative 1.69 << ami a régebbi 6.4-es MediaPlayer-re hasonlít kinézetben, csak angol nyelvû a kezelõfelülete. De ha magyar nyelvû lejátszót szeretnél akkor ajánlom figyelmedbe a >> VLC 0.8.5 << lejátszót. Egyszerûen verhetetlen a tudásban és a lejátszásban :!:

Lord_Jene

A VLC tényleg jól mûködik, kösz a tippet.

Innentõl: :lakat:

Shia-ko

@Chabi

A MP legújabb verziója a 6.4 ;)

Chabi1

Nem a 10-es ? :hááát:

Omega32

A Microsoft Media Playere (wmp) jár a 10-es verziónál. A MP (media player classic) pedig a 6.4(.9)-nél ;)

payskin

Hoppá, errõl (6.4.9.0) lemaradtam! Kösz, hogy szóltál!

Chabi1

Hát én nem használom a továbbfejlesztett Classic-ot csak azt ami alpból az XP SP2-ben van. 10.00.00.49-et és a 6.4.09.1130 verziót :upsz:

Omega32

Chabi:

Amiről te beszélsz az valóban a Microsoft régebbi Media playerre, a Media Player Classic egy különálló (nem a Microsoft fejleszti) program. Az a véletlen műve, hogy éppen most a verziószámuk majdnem ugyanaz :D