Lord_Jene 0 Share Posted May 7, 2006 Lenne egy problémám, remélem valaki tud nekem segíteni : Valahogy ki szeretném zárni a Quicktime Player-t - mivel nem igazán kedvelem. Az lenne a legjobb, ha a Media Player felhasználná a codec-jét, de ez nekem eddig nem sikerült. Lehetséges egyáltalán? Ha nem, akkor valami konvertáló programot ajánlhatnátok, amivel a mov kiterjesztésû file-okat avi-ba, vagy más Media Player által lejátszott formátumba írhatnám ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 7, 2006 De miért pont a MediaPlayer-el akarsz kínlódni a MOV fájlokkal ? (Egész pontosan hányas MediaPlayerrõl van szó?) Amúgy van egy olyan hogy >> QuickTime Alternative 1.69 << ami a régebbi 6.4-es MediaPlayer-re hasonlít kinézetben, csak angol nyelvû a kezelõfelülete. De ha magyar nyelvû lejátszót szeretnél akkor ajánlom figyelmedbe a >> VLC 0.8.5 << lejátszót. Egyszerûen verhetetlen a tudásban és a lejátszásban :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Jene 0 Author Share Posted May 8, 2006 A VLC tényleg jól mûködik, kösz a tippet. Innentõl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 8, 2006 @Chabi A MP legújabb verziója a 6.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 8, 2006 Nem a 10-es ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted May 10, 2006 A Microsoft Media Playere (wmp) jár a 10-es verziónál. A MP (media player classic) pedig a 6.4(.9)-nél Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted May 10, 2006 Hoppá, errõl (6.4.9.0) lemaradtam! Kösz, hogy szóltál! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted May 10, 2006 Hát én nem használom a továbbfejlesztett Classic-ot csak azt ami alpból az XP SP2-ben van. 10.00.00.49-et és a 6.4.09.1130 verziót Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted May 11, 2006 Chabi: Amiről te beszélsz az valóban a Microsoft régebbi Media playerre, a Media Player Classic egy különálló (nem a Microsoft fejleszti) program. Az a véletlen műve, hogy éppen most a verziószámuk majdnem ugyanaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts