grill 0 Share Posted May 5, 2006 Konica-Minolta Dimage Z5 géphez keresek magyar nyelvû leírást, lehet cd-n is akár írt vagy netrõl letölthetõ cím. Köszönöm! <A saját érdekedben kivettem az email címedet. arpsoft> Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted May 5, 2006 Nincs belőle magyar, hacsak valaki le nem fordította: http://ca.konicaminolta.com/support/manual...ge-z/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
grill 0 Author Share Posted May 5, 2006 email segítséget köszi. egyébként ma voltam bent az Akácfa utcai szervízbe ott lett volna kinyomtatott leírás 6e-ért, de nem azért vettem kint a gépet, hogy itthon meg szép lasan +közelítsem a bolti árat. Ott azt mondta a szaki, hogy a géphez hivatalosan lemezen van a leírás. De a neten már találtam letõlthetõ z1 és z2 géphez eredeti magyar leírást, de ez mégsem (z5) http://www.for-max.hu/index.php?c=view&this=6 talán valaki hasznát veszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dora 0 Share Posted May 10, 2006 Z3-hoz van leírásom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mákvirág 0 Share Posted May 11, 2006 Sziasztok! Keresek Nikon D50 magyar nyelvű használati utasítást... ha tud valaki segíteni nagyon megköszönném Átraktam ide, ha már egyszer van ilyen téma. arpsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
thozso 0 Share Posted June 8, 2006 Sziasztok! Nekem Nikon coolpix 4300-hoz kellene magyar használati, mert a forgalmazó 5000Ft-os ára kicsit soknak tünik. Aki tud az segitsen, Elöre is köszi. Mindenfajta megoldás érdekel. emil: thozso@freemail.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
konikaz3 0 Share Posted November 23, 2006 Sziasztok!Nagyon nagy szükségem lenne minolta z3 magyar nyelvû használatijára. Az itteni link már halott sajnos,és a neten sem találom! ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laali 0 Share Posted November 23, 2006 A Z10-esét esetleg el tudom küldeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salagi 0 Share Posted February 14, 2007 Sziasztok! Olympus SP-510 UZ-hoz keresek magyar nyelvû használati utasítást. Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsigmond 0 Share Posted July 3, 2007 Ha tud valaki legyenszives segitsen. Keresek egy Magyar leirast a Canon PoweShot A 80-as hoz . kiskapu1@freemail.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted July 24, 2007 Hy! Egy Canon A560-hoz keresek magyar nyelvû útmutatót. Aki tud egyet az kérem szóljon. Köszönöm! U.i.: Hivatalos útmutató/leírás érdekel, de ha nincs akkor jó a nemhivatalos is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor899 0 Share Posted September 20, 2008 Sziasztok!! Nem tud valaki segíteni Konica-Minolta dimage Z5 használati utasítással. Tudom és olvastam, hogy már kerestek, de azóta eltelt egy kis idõ. Elõre is köszi. gabor Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsilány 0 Share Posted April 8, 2009 Hali! Nem tud valaki Minolta Konica Dimage Z1-hez magyar nyelvû leírást küldeni, vagy linket? Nem találom a neten ír: aniko.pravetz@citromail.hu Elõre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts