robag_74 0 Share Posted May 1, 2006 Sziasztok Segitségre lenne szükségem. Az alaplapom egy ASUS P5P800-as alaplap. USB 2.0-t nem szukséges feltelpiteni mert ha XP-t használok és fent van a service pack 1 vagy 2 akkor az tartalmazza a drivert. Azonban mégsem mûködik nekem . Vagyis csak iszonyu lassu sebességgel. Próbáltam hoyg ujraraktam a gépet de az sem segitett. Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki hasonló esettel? Üdv Gábor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted May 1, 2006 Az iszonyat lassút milyen eszközzel próbáltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 2, 2006 Pont azért lassú! Mindenképpen telepíteni kell, az XP-é nem sokat ér! Meg a chipkészlet-drivereket is! De inkább a netrõl töltsd le a legfrissebbeket. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarbabylove 0 Share Posted May 17, 2006 A Hiba nálam is elõfordult, igaz nekem nem P5P800-asom van, hanem P4PE-X/TE. Próbáltam már nem is egy pen drive-al, meg HDD-vel, de olyan lassan másol, hogy kín kivárni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted May 17, 2006 Bios beállítás is lehet gond. Nálam pl. 2 sebességet lehet állítani: Full speed (ez tizen valahány MB/s) Hi-speed (ez a 480MB/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sugarbabylove 0 Share Posted May 17, 2006 Nem az a gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blazs 0 Share Posted May 27, 2006 Sziasztok Segitségre lenne szükségem. Az alaplapom egy ASUS P5P800-as alaplap. USB 2.0-t nem szukséges feltelpiteni mert ha XP-t használok és fent van a service pack 1 vagy 2 akkor az tartalmazza a drivert. Azonban mégsem mûködik nekem . Vagyis csak iszonyu lassu sebességgel. Próbáltam hoyg ujraraktam a gépet de az sem segitett. Mi lehet a probléma? Találkozott már valaki hasonló esettel? Üdv Gábor Milyen eszközzel próbálod? Az tudja a 2.0-át? Milyen oprendszer van most a gépen? Tápellátás is lehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts