Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MSN Content Plus Hiba

Frikker Dániel

Recommended Posts

Frikker Dániel

Ez a hiba:KATT

Már mindent megpróbáltam amit tudtam de nem tudom eltüntetni :mérges::Sír:

Percenként elõjön és annyira idegesít hogy majd szétrobbanok!

légy szíves minnél hamarabb segitsetek!

Danie93

Kovács Gyula (MiniDisk)

Töröld le a gépedrõl. Ez arról szól, hgy lejárt a kipróbálási idõ.

KeLa

Trial verzió határideje lejárt, ezért macerál. Regisztrálás fogja megszüntetni. Esetleg leszeded a trialt és...

Edited by KeLa

Frikker Dániel

Azt már próbáltam de nincs benne se a vezérlõpultban,se ahova telepitettem de mindeig kiirja.. :Sír: :mérges:

Ez a gondom...amugy ha az lenne a hiba amit leirtatok nem nyitottam volna meg a topicot :D

Cio

Dani991

Nekem sikerült kiiktatni az MSN Content Plus!-t. C:\WINDOWS\msnappm fájlt töröltem ki, és így nem jönnek azok az idegesítő üzenetek ;)

Frikker Dániel

kösz Dani991 a segitséget...

Mûködik.... ;)

Cio

• 4 months later...
tunde126

Légyszi segítsetek nekem is, mert ugyanazt a hibaüzit írja ki, mint Frikkel Dánielnek!

Én is +próbáltam kitörölni azt a bigyót a C/Windows-ból, ki is töröltem, de nekem ugyanúgy elõjön az a nyavajás hibaüzenet! :mérges:

Már falra mászok tõle, olyan idegesítõ!!!!!!! :mérges::mérges::mérges:

SEGÍTSEN MÁR VALAKI, hogy mit csináljak!!! Légyszike!

Elõre is köszke

Omega32

Először is nézdd meg a fórumszabályzatot, és szerkeszd át a hozzászólásodat a megfelelő "formátumba".

A futattás->msconfig paranccsal nézdd meg az autómatikusan induló programok listáját (vagy a szolgáltatásoknál), valószinüleg ott indul valami, ami ezeket az üzeneteket adja.

Feladatkezelőben is meg lehet nézni a futó programokat, és ott lődd ki a nem oda illőt, ha megszűnik a hibaüzenet (neked is 5 percenkét az msn-től függetlenül jelennek meg, mint Frikker Dánielnek?), akkor az a program a felelős, azt lődd ki az msconfiggal, vagy a regeditből/indítópultról töröldd az indítási parancsot. Utána "fizikailag" is törölheted.

Vigyázz a törléssel, meg az msconfiggal való buherálással! Ha nem vagy benne biztos inkább írdd meg, milyen programok vannak a listában!

SZL

Sziasztok!

Nekem sikerült megoldani a problémát egy másik megoldással. A gond annyi hogy egy msnlogm.exe nevû fájl újra és újra elindul hiába zárod be a feladatkezelõbe, annyi a teendõ hogy kitörlöd ezt a fájlt a C:\Windows mappából amikor éppen nem fut, magyarul gyorsan bezárod a feladatkezelõbe majd gyorsan total commander F8 és kész! 8)

tamanora

Sziasztok! Nekem is dettó ugyanaz a gondom, csak én nem tudom sajna megoldani... a windowsból kitöröltem egy fájl-t de ugyanúgy bejön az az ablak..:( Van Valami ötletetek?? köszi...

Omega32

E-mai címet ne adj meg, választ itt fogsz kapni. Valamelyik moderátor törölni fogja.

Olvasdd el a 8. hozzászolást és mondd mik indulnak, hogy végre megoldjuk véglelgesen ezt a problémát :S .

De vissza is olvashatnál, de most összefoglalom:

lehetséges ludasok az eddigiek alapján:

C:\Windows\msnlogm.exe fájl törlése fizikailag, és az automatikusan induló programok listájából (SZL hozzászólása alapján, egyébként úgy tünik ez okozza, msconfiggal, vagy inkább a regeditben lõdd ki, miután a feladatkezelõben kiiktattad, aztán töröldd)

C:\WINDOWS\msnappm törlése hasonlóan

Ezeket próbáltad?

Én nem használtam ezt a programot, és a fenti fájlok nem is léteznek (egyedül msapps létezik, az valami más), így valószinûleg a fentiekhez köthetõ.

tamanora

Szia! Hát én megtaláltam a C/ Windows-ban azt a 2 fájlt, amit ha ki tudnék törlin azt hiszem megoldódna a dolog (msnlogm, msnlogs). A baj az, hogy a feladatkezelõben egyszerûen nem tudom bezárni ezeket, mert azonnal újból futtatja õket a gép, így letörölni sem lehet õket. Erre tudnál Valami megoldást??? ....

Omega32

Kérdés, hogy mi futatthatja őket :hááát: . Lehet, hogy valami szolgáltatás, a futattás->mconfig paranccsal hívdd be az msconfigot. A szolgáltatások fülre kattints, és jelölbe a Microsoft szolgáltatások elrejtése opciót. A megmaradtak listját megoszhatnád, de lehet, hogy magad rájössz melyik az a nevéből, állísdd le (vigyázz, nehogy valami fontos dolgot állíts le, mert az nagy bajt okozhat. Biztosra menj!). Ugyanitt az utolsó fülön nézdd meg a programok listáját, állísdd le az ezekről a helyekről indulókat! Ezzel teljesen eltüntetheted ezt a dolgot, de fájlokat gyorsabban is törölheted:

Tölsdd le az Unlocker nevű programot (Itt a hivatalos oldala, a pontos (angol) leírással). Telepísdd, indíts újra a gépet, majd keresdd meg ezeket a fájlokat/mappákat az intézőben. Jobb gombbal kattints rá, és válaszdd ki az "Unlocker" funkciót! Ez ki fogja listázni mi használja a fájlt, unlock aztán delete gyorsan, hogy ne induljon újra. Ezzel meg kell, hogy oldódjon a törlés probléma, lehet újra kell indítani a gépet. Utána törölheted az unlockert, ha nem kell, de pont ilyen helyzetekre való. Ha szükség van rá, akkor nagyon kell :D .

once

hi! nekem is ez a gondom,próbáltam gyorsan a feladatkezelõben bezárni és f8 de nem sikerült.

msconfig futtatásnál (szolgáltatások)k : ATI HotKey Poller, ATI Smart,AVG7 Alert Manager Server,AVG Update Service,AVG Email Scanner,InstallDriver Table Manager,Macromedia Licensing Service,NOD32 Kernel Serice.SecuROM User Access Service (v7),Windows Defender Service szerintem ezek közül egyiksem használhatja.

Omega32

Azoka a nevek alapján tényleg nem nyanusak. Akkor az említett fájlt/mappát az unlocker (ld. előző hozászólásom) segítségével töröldd!

Msconfiggal automatikusan induló programok listája?

once

Nem ezek a szolgáltatások (fül) voltak,az automatikus programok kicsit többen vannak :atiptaxx, HPWuSchd2, Nero Check,daemon,RunDll32 cmicnfg,cli,vsnpstd2,soundman,jusched,Globe7,DATALA~1,TRAYAP~1,avgcc,MSACui,nod32kui,IM2001,realsched,Unlocker Assisant,mwsoemon,ctfmon,üres hely,üres hely,(2 olyan hely ahol nincs semmi betüsemmi indítóelem,se parancs)ATIDtct,YahooMessenger,fdm,mwsoemon,Adobe Reader gyorsindító,HP Digital Imaging Monitor,Inter Video WinCinema Manager,SweetIM(de ezt már letöröltem és itt van még mindig)

Az unlockerrel próbálom törölni a windowsban lévõ 2 msnlogm fájlt de nem megy. jobb klikk rájuk törlés,és folyamat leállítása? így nem sikerül kiiktatnom õket.

Omega32

Most éppen nincs fenn ez a program, de jobb klikk a fájlra és ott válaszdd az unlocker parancsot. Utána delete vagy valami hasonló.

Jó sok program indul a windowssal... Valószinüleg az a ludas, amelyik az említett mappából indul.

Ezzel a programmal megtudsz nézni mindent. Kiírja, hogy ami indul az pontosan hol található. Ez alapján keress (főleg a logon fülön, bár az everythingen gyorsan végig tudsz menni, és a fenti mappa alapján keress, mi indul onnan). Azt kellenne törölni msconfiggal, vagy közvetlenül a regedittel. De az autoruns is képes rá (azt hiszem) jobb klikk az elemre delete. Nagyon vigyázz mit törölsz, nehogy működő képtelen rendszert kapj! Ami a leírt mappából fut, annak a törlése nem okozhat gondot (mások törölték és a rendszerüknek nem lett gondja).

De az unlockerrel sikerülnie kell a törlésnek. Utána az ezzel kapcsolatos bejegyzések meg fognak maradni, ezeket érdemes törölni. Valami ilyesmi lehet pl. az az üres két sor. A futattás regedit paranccsal a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" ágnál találsz közvetlen elérést. Továbbá a "X:\Documents and Settings\All Users\Start Menu (vagy felhasználó neve)\Programs\Indítópult"-nál is ilyen programok parancsikonjai vannak (törléssel vagy áthelyezéssel nem indulna, hacsak valami nem másolja vissza :( ). A regedit buherálásával szintén nagyon vigyázz! Az említett Autoruns sokat fog tudni ezzel kapcsolatban segíteni!

Komolyan mondom fel kéne tennem ezt a programot, hogy leírhassam a végleges törlését :S . De nem akarom elrontani a rendszert...

A google segítségével még ez találtam: C:/windown/MSNAPPM.EXE törlése. Ha nem megy simán, akkor unlockerrel. Ezt a fájlt is keresdd az everything fülön.

A sweetim valami messenger kiegészítő, lehet hogy az a ludas. A google-lel annyit találtam, hogy a törlését javasolják, el kell távolítani valami ilyen nevű programot a vezérlőpult segítségével (ha nem kellennek a szolgáltatásai, nem néztem utána mik ezek, csak tudod mit telepítettél...).

once

Köszönöm a segítséget! Sikerült közvetlenül törölnöm reggelre :) az unlockerrel,azt a nyavajás fájlt a windowsból.

• 1 month later...
bencus

Sziasztok!

Nekem sikerult egy sokkal egyszerubb modok talalni arra, mikent lehet ezt a sz@rt leirtani, a gep ujrainditasa es egyebek nelkul egy angol forumon:

1. Toltsetek le ezt a kis progit:

http://download.sysinternals.com/Fil...ExplorerNt.zip

2. nem kell semmit telepiteni csak inditsatok el a az exe fajlt.

3. a baloldali folyamatok oszlopban (process) keressetek meg az msnlogs -ot.

4. jobb kattintas --> Set Priority --> Idle

5. jobb kattintas --> KILL PROCESS TREE

6. töröljétek a c:/windows konyvtarbol ezt a sz@rt

7. maskor ne telepitsetek folosleges hulyesegeket a gepre.. :)

• 1 month later...
Beebee002

Sziasztok!! Nekemis ez a problémám és mikor kitörölnék azt a kéát fájlt nem engedi mert írásvédett de a tulajdonságokban Nem tudom átállítani nem írásvédettre!! Segítsetek nem tok folmenni msnre...!!!

Már nagyon idegesít...jó lenne minnél elöbb!!!Köszönöm :(

Omega32

Mi lenne, ha végig olvasnád a topicot :mérges: ? Mondjuk konkrétan a 19. és 13. hozzászólást ajánlom figyelmedbe!