tyapy 0 Share Posted April 26, 2006 Sziasztok! Már hajnali négy óra elmúlt, és úgy kb. éjfél óta próbálok találni egy olyan blogot, amin a bejegyzéseket (vagy egyben, vagy darabonként, mindegy) jelszavazhatom. Ez azért lenne fontos, mert a blogot szeretném saját gondolataim esténkénti összerendezésére is használni, tehát elég személyes lenne, viszont van 1-2 barátom, aki megnézhetné, és szeretnék is megnézni. Viszont nem szeretném, ha mindenféle más emberek a magánéletemen csámcsognának. Vannak ugyanis olyan ismerõseim, akik a nevem alapján megtalálhatnak, és meg is találnának, és nem hiányzik, hogy õk is olvasgassák a blogot... Szóval a lényeg, hogy tudtok olyan blogról, aminek részét, vagy egészét jelszavazni lehet? Az lenne a legjobb, ha csak bizonyos bejegyzéseket is lehetne jelszavazni, mert nem biztos, hogy minden bejegyzésre vonatkozik, hogy senki sem láthatja. Az eddigi legjobban tetszõ - eleddig, és nekem - blog oldal egyébként a freeblog.hu volt, nekem eléggé bejött, be is regisztráltam, de mivel ott nincs ilyen funkció, ott nem tudom használni ezt a dolgot. Bocs a helyenként kusz levélért, mentségemre legyen mondva, hogy mindjárt fél5. Szóval ha tudtok segiteni, irjatok pliz, ide, vagy a tyapy@kvark.hu -ra, nagyon megköszönném! Elõre is thnx; Peti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 26, 2006 A Blog nem más, mint egy weboldal. Semmi különösebb extrája nincsen. De úgy is mondhatnám, hogy egy célfórum. Saját hozzászólásokat írhatsz, aminek csak egy témaköre van, és mások vagy hozzászólhatnak, vagy nem. Ezen okfejtés eredményeképpen, és az igényeidet kielégítendő, én egy fórummotort tudnék javasolni, amiben beállíthatóak speciális jogok, mint pl. az olyan, hogy pl. egy VIP-nek nevezett csoportod tud csak bizonyos részeket elolvasni, és ha engeded, véleményezni - de pesrze ez utóbbi nem feltétlenül szükséges. Egy jól átgondolt fórum szerkezettel - igazodva ablogod sajátosságaihoz - ezt meg is tudod csinálni játszi könnyedséggel. Ingyenes fórummotor pl. a phpBB, melynek magyar oldala is van, melyet itt találhatsz meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted April 26, 2006 Ha saját blogot telepítesz tárhelyre, akkor megoldható például a wordpress blog motorral. Ha nem sajátot, akkor nincs tippem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyapy 0 Author Share Posted April 26, 2006 ha nem lennék ilyen csúcsláma, biztos tudnám, hogy most mit kezdjek ezzel a letöltött cuccal. azért köszi a helpet, még próbálkozok, hátha rájövök mit kell csinálni... pé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 26, 2006 Van topijca a phpBB-nek is, és a Wordpressnek is, nézz be oda, ott vannak megoldások, meg ott célzottan kérdezhetsz is. Wordpress topic phpBB topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted April 27, 2006 ha nem lennék ilyen csúcsláma, biztos tudnám, hogy most mit kezdjek ezzel a letöltött cuccal. azért köszi a helpet, még próbálkozok, hátha rájövök mit kell csinálni... pé. Help=segítség. Na jó, nem kukacoskodom. Angolul tudsz jól? Ha nem akkor ott a magyar topic, és ott szerintem a Sanzival szívesen segítünk neked telepíteni. Olvasd el elõbb, hogy hogyan kell felölteni FTP-n fájlokat egy tárhelyre, utána tárgyalunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 27, 2006 Igen, bármiben tudunk, segítünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs 0 Share Posted April 28, 2006 Itt lehetõség van jelszavas védelemre, ha jól tudom: http://www.blogzy.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts