Chabi1 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Egy ismerõsöm vett egy Tesco-s DVD lejátszót. Az avi-t, mpeg-et simán lejátsza, a feliratoknál az ékezetes betûkkel sincs baja. Viszont nekem van egy csomó kis vicces videom és rengeteg wmv formátumban van. Ha a divx-et viszi a lejátszó akkor wmv-t is vinni fogja ? Valahogy nem akarnám átkonvertálni az összeset avi-ba vagy mpeg-be
Adani Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Olyannal még nem találkoztam, aki a WMV-t vitte volna. A Yamada sem játsza le, minden mást gond nélkül, de a WMV-t õ sem szereti.
Scorpion Spyke Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Szerintem nem viszi, mert az Windows Media Video, az meg külön tömörítés, eltér a Divx-tõl. Például nekem az mp3-lejátszóm játssza az mp3-at és külön feltüntetve a wma-t. De lehet csak én tévedek és lejátssza. Próba cseresznye.
Chabi1 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Szerintem nem viszi, mert az Windows Media Video, az meg külön tömörítés, eltér a Divx-tõl. DivX,XviD,Wmv mind mind MPEG-4
Halasi Miklós Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ez nekem is a bajom, ráadásul ugye a WMV az MPEG-4 szabvány, és anno ebbõl hozták létre, majd faragták újra a DivX-et, ami azóta önálló formátum lett. Szóval én sem értem ezt a dolgot.
Recommended Posts