Scorpion Spyke 0 Share Posted April 21, 2006 Sziasztok, az lenne a problémám, hogy a progiban ha beteszek egy gombot, akkor azt csak az enterrel, tabokkal és elrendezéssel tudom elhelyezni! Nekem úgy kellene hogy az a gomb bárhol lehessen, mint pl a Frontpagenél ott is a képeket is lehet szabadon mozgatni! A másik kérdésem, ha én letöltöttem egy php-s chatet, amit az oldalamra szeretnék beilleszteni, akkor a Dreamweaverben hogy kell ezt megtennni? Mert ha egy linket csinálok neki, akkor is csak a kódokat jeleniti meg a böngésző! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltchelsea 0 Share Posted August 28, 2006 Hi! A PHP-s chatnél nézd meg a kódot, hogy jó -e. Ha linket csinálsz neki, akkor másik oldalba szúrd be a chatet. Ha az oldalba akarod berakni, próbáld meg kerettel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted August 29, 2006 Ha jól értem akkor egy layer-re van szükséged. Fent az eszköztárban találsz egy olyat, hogy Layout (legördülő menü), utána kattints a Draw Layer opcióra. Egy div tag-be helyezheted a gombot, és máris oda mozgathatod, ahová szeretnéd. Ha meg PHP-t akarsz belinkelni, ügyelj, hogy a fájl kiterjesztése .php legyen és így helyezd el a kódot: <?php ide a kódot ?> Ha a PHP rossz, akkor valószínűleg inkább hibaüzenet jelenik meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Author Share Posted August 31, 2006 Igaz már régen leszedtem a progit, de azért köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted September 6, 2006 Nekem az lenne a problémám, hogyha belinkelek egy képet - ami még FTP-n nincs fent - akkor a képnek nem teszi ki. Ez teljesen rendben van, hisz honnan is tenné. De ha feltöltöm a fájlt, és jó a link, nem jeleníti meg. Ilyenre nincs valami "frissítés" vagy hasonló? Remélem érthető... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltchelsea 0 Share Posted September 8, 2006 A link oldalát is frissítsd! Figyelj arra, hogy a linkben ne legyen nagybetűs a kép neve... Ugyanis az FTP kisbetűssé alakítja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts