KeLa 0 Share Posted April 18, 2006 Ismereteitek szerint melyik a biztobságosabb megoldás? TightVNC vagy a Remote Admin használata. Az RmAdmin fizetõs és nagyobb biztonságot igér mint a TVNC, a próbák alapján nem tudunk dönteni. Bár mindkettõ jelszavas csatlakozást alkalmaz, állítólag az RmAdmin biztonságosabb kapcsolatot biztosít. Vagy ha ismertek biztonságos kapcsolattal üzemelõ progit? Ne legyen bonyolult a kezelése (Szerver oldalon hölgyek vannak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted April 19, 2006 Én a realVNC híve vagyok. A beállítása pofonegyszerű és van ingyenes verziója is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Author Share Posted July 16, 2007 Ma találtam a ShowMyPc progit. A ShowMyPC a távoli elérést valósítja meg egy igazi nyílt-forráskódú manírban. A program a VNC-t és az SSH-t egyetlen programba csomagolja, így a két számítógép közötti távoli elérés szinte gyerekjáték. Letöltés Mind két gépen inditod a progit. A távoli gépen katt a Show My Pc Remote Users gomra. generálódik egy jelszó. Ezt elkell juttatni hozzád. Indítot a View Rmote PC-t (klikk a gomra), bekéri a jelszót és indul az összeköttetés. Képekben Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts