Jump to content
GSForum - Segélyvonal

CrashDay

DJGABI

Recommended Posts

DJGABI

Ide jöhet minden a gamé-ról...

Sanzi

Nekem megvolt, de nem hagyott bennem mély nyomot. Kipróbálta, arra jó volt. Többet nem foglalkoztam vele. Az irányítás nagyon nem tetszett.

franjo

Néhány óra alatt végigvittem.

Shiwer

Bennem sem hagyott mély nyomot, arra jóvolt, hogy az arányomat növeljem. :P:lol:

DJGABI

Mikor jelent meg a játék? A PC GURU-ban volt egy elég alapos leírás róla csak éppen a megjelenési idõpont nem...

Szerintetek (méltó) ellenfele lehet a FlatOut 2-nek ?

DJGABI

A Crashday nevezetû játéktól szeretnék mindenkit jóvá inteni. Amiket kiadtak róla videókat, azok mind mesék. A valódi játék a közelébe se ér. Még szerencse, hogy nem vettem meg, csak letöltöttem. :gonosz: Vegyük, úgy, hogy trial volt.

Irányítás förtelmes, ilyen rossz irányítással talán még nem is találkoztam soha. Az ötlet éppen jó lenne, de csak multian élvezetes. Az a szánalmas, hogy "elvileg" az autók törésére lenne optimalizálva, miközben köze nincs a realisztikus töréshez. A motorháztetõ rég sehol, miközben a szélvédõ polírozva ott virít a helyén. Van olyan játékmód, ahol rakétával, meg gépágyúval kell szétlõni az ellenfelet. Nah, az ezer LOL. Az ellenfelek marha bolondok. De ha te is le akarnád lõni õket, sokszor érthetetlen módon átrepül rajtuk a rakéta. Ez elég érdekes, és idegesítõ. A grafika is elmenne, de azért másnál kiváncsi vagyok, hogy hogy szuperál. 2.6GHZ P4, 1 GB RAM, 6600GT, és maxon ugyanúgy szaggat, mint alapon. Ez (számomra) érthetetlen volt, lehet, hogy driver baja volt, nemtudom, nem is érdekelt, mert szerintem nem ér ennyit a játék, hogy foglalkozzak vele.

Mindent összevetve így 2 órányi játék , és egy shift+delete után, a 10-es skálán olyan max 2.

Ha valaki ráér, inkább Swat 4-ezzen. :D

Na egy kis info a játékhoz Sanzitól. Én az aláírásomba leírt gépemmel próbáltam, az FX nem is bírta, 800*600-ban még abszolút minimumon is néha beszaggat. Úgy látszik nincs még optomizálva,vagy csak sok a gépemnek a DX 9.

OFF: Bocs, de az elejérõl kiszedtem 1 mondatot. A szöveget a Játékajánló topicból szedtem.

Sanzi

El is felejtettem, hogy írtam róla. :D Jah, a szaggatás Driver probléma volt, feltettem egy másikat, azzal már minden ok.

• 1 month later...
Pjotr

Üdv!

Kellene nekem ehhez a játékhoz TELJES VÉGIGJÁTSZOTT MENTÉS!

Köszi!

RedBoy

"Google is your best friend!" Ahogy egy ismerõsõm mondaná. :lol:

A kért menés csomag ITT található.