bbotond 0 Share Posted April 16, 2006 Hello, hallottam hogy már vannak olyan java alapú navigációs programok melyek futnak java kompatibilis mobilokon. Tud errõl valaki valami konkrétat? Nagyon érdekelne a dolog...fõleg Sony Ercssinokra és Nokiákra. Elõre is köszönöm. Botond Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2D2C3PO 0 Share Posted April 23, 2006 Kedves Botond! Az a név, hogy TomTom mond neked valamit? De ha nagyon hazafi akarsz lenni, akkor van egy istentelenül elfuserált magyarul beszélõ progi is, nav4all. Sok sikert Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted April 23, 2006 Ezek mennek Nokia 6230i-n és N90-en is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted April 24, 2006 N90-re lehet inkább az iGo-t javasolnám. Ha jól tudom van Symbianos változata is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2D2C3PO 0 Share Posted April 26, 2006 Ezek mennek Nokia 6230i-n és N90-en is? A TomTomban nem vagyok biztos, de a Nav4all megy mind a kettõn. Csak szerintem találhattak volna anyanyelvû embürkéket is a magyar hangra. De azért nem egy rossz dolog és úgy hallottam, hogy valami évi 2500-3000 Ft körül lesz az elõfizetése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted April 27, 2006 És ehez milyen vevõegységeket ajánlatok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2D2C3PO 0 Share Posted April 30, 2006 És ehez milyen vevõegységeket ajánlatok? Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de mi az a vevõegység? (Amerikában nõttem fel és most Rómában lakom) GPS-re gondolsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted May 8, 2006 Igen, arra. Vagy ezekhez a progikhoz az nem kell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted May 8, 2006 Egy barátomnak a következõ a problémája: N70-es Nokia-ra szeretne telepíteni TomTom Mobile5 Symbian-t, de nem települ fel. Gps adója nincs még hozzá. Ez kell már telepítéskor, vagy más miatt nem mûködik a dolog? Ja és nem ez az elsõ navigációs progi, amivel nem boldogul. Tud valaki segíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leave 0 Share Posted May 8, 2006 N90-re lehet inkább az iGo-t javasolnám. Ha jól tudom van Symbianos változata is. Sziasztok! Lenne szives valaki elárulni, Nokia 6230i-n miként lehet elindítani a Nav4all-t? Nem nagyon szeretnék 100ezreket kiadni más progikért. RoyalTek BT GPS X érzékelõvel szeretném, mivel az adott. Kösz elõre is... N90-re lehet inkább az iGo-t javasolnám. Ha jól tudom van Symbianos változata is. kb mint UFOK mindenki meséli de senki semmi pontosat nemtud rola. nav4all áráért nav4all minõség, vagyis nulla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted May 10, 2006 Mit meséljek róla, ha el sem indul? N90-en nem hajlandó futni, ne kérdezd mért. Vettem új mobilt. D-600, azon legalább elindul, de a bejelentkezõ képernyõnél tovább ott sem megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2D2C3PO 0 Share Posted May 12, 2006 Amit tudok neked ajánlani az, hogy beleolvasol mit tanácsoltak hasonló esetekre más fórumokon a moderátorok, esetleg meg is kérdezheted tőlük, hogy miért nem megy a telódon. A Connect Magazin moderátora tesztelte a nav4all-t egy pár hétig, azt hiszem még mindig teszteli, ő tud neked segíteni. Vagy ha gondolod nézd meg a beállításokat a hivatalos honlapon: http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/hun/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2D2C3PO 0 Share Posted May 14, 2006 azoknak akik tudnak angolul, itt egy cikk, amit egy újságíró írt a nav4all-ról: http://jaccospace.awardspace.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbotond 0 Author Share Posted May 31, 2006 Nem tudna valaki leforditani magyarra, szerintem sokakat erdekelne itthon is a nav4all. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomatos 0 Share Posted June 1, 2006 A Témával kapcsolatban ha SE telefonja van valakinek akkor a http://www.pappfer.hu/forum/index.php oldalon kaphat válaszokat a kérdésire. Sajnos a Nokiásoknak annyit tudok segíteni, hogy azthiszem létezik JAVA iGo de én még nem találkoztam vele. A NAV4All az tényleg JAVA-s de GPS nélkül nem Mûködik és persze adottak azok a készülékek amin mennek. Elõzõ hozzászólásokban írták a weboldalát a proginak, ott infokat lehet szerezni a támogatott készülékekrõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbotond 0 Author Share Posted June 3, 2006 Te milyen parti vagy? Nav4all vagy symbian? Légy szíves használj ékezeteket! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashPipi 0 Share Posted August 28, 2007 Sziasztok! Egy kis segítségre volna szükségem. A közelmúltben megvettem életem elsõ Symbianos telóját, mivel szerettem volna a kocsimba navit, de rábeszélt egy N70 tulaj haverom, hogy kössem öxxe a hasznosat a hasznossal és telót vegyek külsõ GPS vevõvel. Vettem egy N73at a Vodánál, mert jó áron volt és gondoltam, hogy a 70-nél bizti jobb a 73. Már így józan paraszti ésszel. V 3.0638.0.0.1 30-10-2006 RM 133 Nokia N73 (B6.01) a szoftver rajta. Ha rádugom a tyúkbelet és frissíteni akarom, NSU is azt mondja, hogy ez a legfrissebb, viszont a Tom Tom navigátor (5.202) sis fájljára kattintva meg nem telepíthetõ, mert nem támogatott. (( Miért van ez? Valóbban "butább" telefon ez, mint az N73? Válaszotok elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts