donathl Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Sziasztok! Én a Smart FTP progit használok-tam-nék, nem is tudom eldönteni hogy írjam. Ugyanis az történt velem, hogy elkezdtem használni, de egyszer valamiért megnövelte a Windows a lapozófálj méretét, és azóta nem hajlandó elindulni a program. Mit tegyek hogy újra használható legyen? Segítségeteteket előre is köszönöm!
donathl Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Gerda! Elindítás után a felső sorba írd a címet utánna a felhnév és jelszó. Feljelentkezik, utána a mappákban kutakodhatsz és ami tetszik azt áthúzod alulra és már kezdi is tölteni. Röviden, tömören ennyi.
payskin Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Azért egy FTP-klienst csak nagyon nagy jóindulattal neveznék letöltésvezérlőnek. De a SmartFTP egyébként tényleg az egyik legjobb FTP progi, ráadásul ingyenes, így bátran ajánlható bárkinek!
atikulcsar Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Sziasztok! A progival kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Én a SmartFTP-t vistával használom és egy olyan szerverre szeretnék csatlakozni, amelynek a védelme AUTH SSL-re van beállítva. Sajnos ezt a beállítást sehol nem találom a progiban, így nem tudok csatlakozni az FTP-re. Várom a válaszotokat, Üdv, Atter
payskin Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Amikor a Remote Browserben létrehozod a kapcsolatot, van egy Properties gomb a panel közepén, ami megnyit egy ablakot számtalan beállítási lehetõséggel. Az egyik ezek közül az SSL.
Recommended Posts