Predator 0 Share Posted April 15, 2006 Hi Úgy ez előtt 2-3 hónappal a segítségetekkel sikerült rájönni, hogy hibásak a geil memóriáim. Na tehát vissza a boltba ott is megállapították, hogy valóban rosszak a memóriák. Ők tovább küldték a szervízbe. Azt állapitoták meg hogy valóban 5 alaplappal nem működik, de egyel igen és akkor jó. Ilyenkor mi van? Fordulhatok fogyasztóvédelmi felügyelőséghez, vagy fölösleges?, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted April 15, 2006 Lehet az lesz belőle... De az is érdekes, hogy az egyik alaplapban nem működik, a másikban igen. Biztos kellett adnia valamilyen hibát abban a bizonyos működő alaplapban is... Hm... Ha továbbra is így álnak a dologhoz, keresd meg az alaplapodhoz való RAM kompatibilitási táblázatot... Szerintem abban biztos benne van a RAM-od, tehát elvileg működnie kell, de nem működik---> hibás... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted April 16, 2006 Nem olyan biztos az, hogy az adott alaplappal mûködnie kell. Lehet, hogy érdemes lenne valóban hozzájuk fordulni, de akár el is adhatod. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Author Share Posted May 9, 2006 Hi Hol találok RAM kompatibilitási táblázatot az alaplapomhoz.asus a7n8x-e deluxe Egyébként képzeljétek el a ramom még mindig a szervizben van. Már kb 1 honapja ha nem mennek semmire nem kötelesek kicserélni 15 napon belül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted May 9, 2006 >>ITT<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Author Share Posted June 1, 2006 Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Author Share Posted August 14, 2006 HI NA VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE kicserélték. Kemény 6hónapomba került. Kétszer volt BP a hrp szervizben és ott mindig azt mondták, hogy jók a memóriáim de a mem teszt mégis mindig hibát jelzet nálam. Tehát makacskodtam így elküldték a gyártóhoz geil. Kiderült hogy rosszak. Megkaptam az uj modulokat és láss csodát a mem test nem jelzet hibát. DE a hrp nél hülyének néztek szerintem, meg sem nézték. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 15, 2006 Mondom én, hogy külföldrõl kell vásárolni. Én ebben az évben másodjára cseréltettem ki tv kártyámat, és szó nélkül intézték. Minden tiszteletem ezért az osztrákoké, és persze ProFileré, aki intézte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts